Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ноутбук "підсмажує" користувачеві ліве бедро.
 
9-10-2010, 11:44  Технології

Ноутбук "підсмажує" користувачеві ліве бедро.

 
Раніше лікарі попереджали: якщо ноутбук подовгу тримати на колінах, це становить небезпеку для чоловічого здоров'я. Тепер з'ясувалося, що від перегріву страждає і шкіра - змінюється її колір і структура. При цьому медики порівнюють зовнішній вигляд проблемної області "з зажареним тостерним хлібом". Введено навіть спеціальний термін "toasted skin syndrome".

'Ноутбук



Найчастіше шкіра буває вражена в області лівого стегна. Адже практично у всіх моделях ноутбуків акумуляторні батареї знаходяться саме ліворуч. При тривалому прямому контакті з ними шкіра нагрівається до 43-47 градусів. Цього, може бути, і недостатньо для опіку, але при частому повторенні все ж позначається на здоров'ї, попереджають медики.

На жаль, приклади появи цього самого синдрому вже є, і їх чимало. Він зустрічається переважно в молодих людей у віці від 20 до 30 років. Однак, за даними вчених з Базельського університету (Швейцарія), останнім часом "toasted skin syndrome" зафіксований у дітей та підлітків у віці від 9 до 15 років, пише Daily Telegraph.

Щоб убезпечити себе, досить дотримуватися простих правил: не ставити ноутбук на голі коліна або ноги, обов'язково використовувати спеціальну підставку або будь-який інший предмет, який завадить "підсмажити" вашу шкіру.

'Ноутбук


Качественные и интересные игрушки для ваших детей.

У випадку, якщо "ноут" нікуди пристосувати, крім власних ніг, медики радять покласти під нього хоча б кейс-переноску.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!