Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » БМЗ "Прогрес" стане постачальником для вуглезбагачувальних фабрик СНД
 
22-11-2010, 22:53  Технології

БМЗ "Прогрес" стане постачальником для вуглезбагачувальних фабрик СНД

 
Бердичівський машинобудівний завод (БМЗ) "Прогрес", що входить до складу холдингової компанії "АвтоКрАЗ", стане постачальником компонентів для вуглезбагачувальних фабрик СНД. БМЗ представляє інтереси великих світових виробників устаткування по збагаченню вугілля - китайських компаній Dadi і Aury.


'БМЗ



У рамках відповідної угоди, підписаного "Прогресом" з китайськими компаніями, завод буде здійснювати весь цикл робіт від технологічного проектування та модульного дизайну до постачання технологічного устаткування, заводського технічного нагляду, здачі в експлуатацію, шефмонтажу. До обов'язків груп компаній також буде входити забезпечення тренінгу клієнта.

"Вибір БМЗ" Прогрес "в якості партнера світових виробників обладнання з видобутку вугілля обумовлений наявністю досвіду з реалізації комплексних проектів фахівцями заводу на території України та країн СНД, а також розвиненим інженерно-конструкторським бюро", - заявили в прес-службі БМЗ.

Зазначені компанії мають більше 70 інсталяцій сучасних вуглезбагачувальних фабрик по всьому світу.

"Ми оцінюємо нашу співпрацю як перспективний бізнес-напрямок. Впевнені: пропоноване нами обладнання нового покоління зі збагачення вугілля здатне не лише збільшити продуктивність вуглевидобувної галузі України, Росії та країн СНД, а й знизити навантаження на навколишнє середовище завдяки високим вимогам до екології та інноваційним рішенням ", - цитує прес-служба голови наглядової ради БМЗ Артема Зайцева.


За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!