Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Європі скоро з'явиться новий тип готелів
 
2-12-2010, 03:09  Технології

В Європі скоро з'явиться новий тип готелів

 
В Європі скоро з'явиться новий тип готелів

Капсульні готелі користуються популярністю в Японії, тепер же тенденцію вирішила підхопити і європейська компанія Lookotels. Серію модульних будівель компанія планує звести в Іспанії.

За попередніми розрахунками готель на 100 номерів, кожен з яких представляє собою осередок заводського виготовлення, може бути зведена менш ніж за півроку. Lookotels описує новий готель терміном "лоу-люкс".

Згідно концепту, готель Lookotels складається зі збірних модульних капсул, з'єднаних разом і розосереджених по всій території готелю. Оскільки капсули виробляються на заводі, то час на строительство модульных зданий і устаткування готелю зводиться до мінімуму, в той час як якість і ефективність будівельних робіт повинні бути максимальними.

Площа модульних номерів буде змінюватись від 9,7 до 12,1 квадратних метрів. При цьому кожна капсула буде абсолютно автономна. У кожному номері буде диван-ліжко, телевізор, письмовий стіл, стілець, бездротовий інтернет, телефон, кондиціонер, ванна кімната.

У готелі передбачена система самообслуговування. Зареєструватися і відзначити факт від'їзду постояльці зможуть за допомогою спеціальних терміналів. При цьому для зручності постояльців буде функціонувати цілодобова телефонна лінія. Безпека постояльців буде забезпечуватися за допомогою автоматичної системи.

Таким чином, кількість працівників скоротиться до мінімуму, що також зменшить витрати на утримання готелю. Більш того, чималу роль в економії зіграє і проектування з урахуванням енергозберігаючих технологій. Очікується, що в середньому в порівнянні зі звичайними готелями економія енергії складе 40 відсотків.

В даний час Lookotels шукає інвесторів. Спочатку планується спорудити десяток капсульних готелів в Іспанії, після чого розгорнути мережу по всьому світу. Відзначається, що основною метою компанії є створення простого, економічного готелю без шкоди якості.

Джерело новини - rus.delfi.lv

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!