Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Skype розплатиться з користувачами за простій безкоштовними хвилинами
 
27-12-2010, 09:05  Технології

Skype розплатиться з користувачами за простій безкоштовними хвилинами

 
Сервіс інтернет-телефонії Skype запропонує своїм платним користувачам купони на безкоштовні дзвінки на стаціонарні телефони.

0



Платні користувачі отримають від Skype компенсацію за простій сервісу, повідомив виконавчий директор Skype Тоні Бейтс (Tony Bates) у блозі компанії.

Їм будуть надіслані купони на певну кількість безкоштовних хвилин, які можна витратити на розмови зі стаціонарними абонентами. У середньому платні користувачі отримають від Skype по півгодини безкоштовних розмов. Купони будуть надіслані на електронні скриньки.

Найактивніші користувачі платних послуг зможуть безкоштовно дзвонити по Skype протягом тижня.

Бейтс також розповів, що Skype відновився після простою і функціонує майже в повному обсязі. Працюють голосовий, текстовий та відеочати, а також послуга конференц-зв'язку. Труднощі можуть виникати при відправленні повідомлень користувачам, які перебувають в оффлайні, але інженери Skype займаються їх усуненням.

Глава Skype спростував чутки про те, що сервіс упав через хакерські атаки. Причиною падіння, за даними Skype, стала несумісність між вузловими комутаторами («супервузлами») і деякими версіями програми.

Найпопулярніший у світі сервіс інтернет-телефонії перестав функціонувати 22 грудня. До вечора 23 грудня команда Skype доповіла, що робота сервісу частково налагоджена - в онлайні було 10 млн чоловік.

Для деяких користувачів Skype був недоступний більше 48 годин. ReadWriteWeb відзначає, що нинішній простий був найбільшим з серпня 2007 року, коли сервіс не працював близько двох днів.

Всього в Skype зареєстровані більше 500 млн користувачів. В кінці листопада сервіс оголосив про черговий рекорд - його послугами одночасно скористалися 25 млн осіб.
За матеріалами ruformator.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!