Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Японці придумали інноваційну сорочку, яка покликана позбавити від неприємних запахів
 
18-02-2011, 21:48  Технології

Японці придумали інноваційну сорочку, яка покликана позбавити від неприємних запахів

 
Зима не вічна, а там не за горами і задушливе літо, яке часом змушує людей обливатися потім. Не кожен чоловік стане носити з собою дезодорант або туалетну воду, і тому японці придумали інноваційну сорочку, яка покликана позбавити сильну половину людства від неприємних запахів. Новинка від компанії Kracie називається Otoko Kaoru, що перекладається приблизно так: «добре пахнучий чоловік».


0



Власне, родзинка цієї сорочки полягає в її унікальні властивості. Цей одяг здатний, якщо можна так висловитися, випускати аромати ментолу і троянд, що відтінюють всякі непотрібні запахи, які виходять від чоловіка.

Треба сказати, що сорочка, як і багато чого з того, що робиться в Японії, містить в собі елементи високих технологій. Справа в тому, що в її комір вшиті мікроскопічні капсули, що містять ароматичні речовини. Коли комір треться об шкіру, ці ароматизатори починають виділятися і користувач пахне. Таким чином, речовина не витрачатиметься, поки одяг просто висить у шафі.

Звичайно, начинка капсул не нескінченна. Сорочка витримає близько десяти прань, а потім втратить свою унікальність. Поки що японці не придумали, скажімо, можливості «дозарядки» одягу чи зміни комірця. Втім, і ціна новинки аж ніяк не надзвичайно висока - близько 35 доларів. Продається незвичайний предмет одягу поки тільки в Країні висхідного сонця.

Цікаво, що якщо Otoko Kaoru буде користуватися популярністю у покупців, то в продаж надійдуть аналогічні сорочки поло і піжами.


За матеріалами: РБК-Україна

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!