Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Скандал: як ВКонтакті забирає домени у користувачів
 
2-03-2011, 23:08  Технології

Скандал: як ВКонтакті забирає домени у користувачів

 


Розповідь одного з обманутих користувачів соціальної мережі.

Я не любитель починати війни, але те як зі мною вчинили просто змушує мене розповісти про все публічно.

Скандал: як ВКонтакті забирає домени у користувачів



Давним-давно, коли трава була зеленішою, люди добріші і відбувалися інші неймовірні речі широко відома соціальна мережа Вконтакті дала людям можливість за гроші купувати домени третього рівня для власних потреб. Ціну не можна назвати символічною: 5000 голосів або 35000 в рідних дерев'яних рублях.

У цей час у мене і моїх партнерів якраз зароджувалося бажання зробити якусь соціальну гру, вони тоді були на зорі розвитку в даній соціальній мережі. Ми відсортували свої ідеї і вирішили зареєструвати один домен для найперспективнішої: club.vkontakte.ru

Далі події розвивалися так що нам довелося на якийсь час відкласти створення гри і зайнятися пріоритетним у той момент напрямом. Домен залишався закріпленим за мною, я й не думав турбуватися.

Коли ВКонтакті зібрали достатньо грошей і вирішили що динаміка купівлі доменів впала, вони вирішили відкрити безкоштовну реєстрацію доменів. Я тоді радів що ми вчасно встигли застовпити хороший домен.

Але 24го лютого цього року мені приходить повідомлення від Андрія Рогозова (судячи з його сторінки - Директор з Розробки): «Привіт. Ми задіємо коротке ім'я club для сервісу груп ВКонтакте.
Щоб компенсувати втрату, пропоную Вам вибрати коротке ім'я з 4 або більше літер і написати мені. "

На мої питання чому вони відразу не резервують службові домени, чому домен був моїм більше року і нікого це не хвилювало, чому я повинен вибирати інше доменне ім'я колись платив саме за це - я відповідей не отримав. У відповідь я отримав одну німу дію - домен у мене відібрали, тепер там красується порожня сторінка з написом Not Found.

Чому директор з розробки вирішує питання які стосуються фінансового боку проекту - незрозуміло. Узгоджені його дії з ким-небудь чи це його особиста ініціатива - теж залишається для мене секретом.

Так як Андрій мені на повідомлення не відповідає, я не хочу навіть писати комусь ще ВКонтакте. Я вважаю це кричущим беззаконням і спробую донести цю ситуацію до якомога більшої кількості людей.

Возможен и заработок в интернете без взносов, почему бы и вам не попробовать.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!