Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Любителі повисіти в Інтернеті опинилися в серйозній небезпеці. Доведеться потерпіти тиждень
 
15-03-2011, 22:35  Технології

Любителі повисіти в Інтернеті опинилися в серйозній небезпеці. Доведеться потерпіти тиждень

 
Компанія Adobe, що випускає встановлений практично на кожному комп'ютері програмний модуль для відтворення мультимедійного контенту в Інтернеті Adobe Flash, оголосила про виявлення в своєму продукті критичної уразливості.

0



Вона може викликати зависання операційної системи, а також потенційно дозволяє зловмисникам отримати контроль над комп'ютером, пишуть Вести.Ru.

Як повідомляється на офіційному сайті компанії, на усунення «дірки» піде близько тижня, і весь цей час користувачі Flash - а це практично всі «населення» Інтернету - будуть беззахисні перед хакерами. По Мережі вже «гуляє», поширюючись через електронну пошту, файл у форматі Microsoft Excel, в який вбудований swf-файл зі шкідливим кодом, що використовує дану уразливість флешевих . Більш того, виявлена «діра» присутня не тільки в Adobe Flash, але і в програмі Adobe Reader, використовуваної для перегляду файлів у популярному форматі Pdf, а також програмі Adobe Acrobat.

Порушено все, навіть найсвіжіші версії програм - Adobe Flash Player 10.2.152.33 і більш ранні для Windows, Mac, Linux і Solaris, Adobe Flash Player 10.2.154.18 і більш ранні для Google Chrome, Adobe Flash Player 10.1.106.16 і більш ранні для мобільної платформи Android, а також використовувані в Adobe Reader і Adobe Acrobat версій 10.0.1 і більш ранніх програмна бібліотека Authplay.dll.

Поки не буде готове оновлення, в якому «дірку» усунуть (це обіцяють зробити наступного тижня), Adobe рекомендує користувачам виявляти особливу пильність і не відкривати підозрілі файли, навіть якщо вони отримані від відомого відправника. Втім, хакери можуть використовувати елементи Flash, розміщені на інтернет-сторінках. Так що і по Мережі слід ходити з обережність, уникаючи сайтів, яким у вас немає підстав довіряти.
За матеріалами «Фраза»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!