Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Японії створили "рятувальника" для розрядів електрокарів в дорозі
 
10-06-2011, 00:49  Технології

У Японії створили "рятувальника" для розрядів електрокарів в дорозі

 
Компанія Ніссан Мотор Ко ТОВ і Японська автомобільна федерація (JAF) оголосили про спільні випробування автомобіля дорожньої служби, обладнаного зарядним пристроєм для надання допомоги електромобілям з розрядженими акумуляторами. Випробування служби почалися 7 червня 2011 Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили в Ніссан Мотор Україна.

[center]0[/center]



Зокрема, компанія Nissan розробила прототип автомобіля дорожньої служби, обладнаного системою зарядки для допомоги електромобілям, які не можуть пересуватися самостійно. JAF буде використовувати цей прототип в тестовому режимі в своєму підрозділі в префектурі Канагава вже в цьому фінансовому році.


Як зазначають у компанії, цей проект випробувань стане одним з перших етапів у роботі, і які проводять Nissan JAF пропонуючи використання такого автомобіля дорожньої служби в реальних умовах з метою створення "мережі безпеки" та надання допомоги електромобілям, у яких міг розрядитися акумулятор, і їх водіям.


У грудні 2010 року JAF провела навчання свого персоналу навичкам надання допомоги на дорозі електромобілям (включаючи буксирування).

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!