Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Причина збою в роботі ICQ
 
12-06-2011, 09:34  Технології

Причина збою в роботі ICQ

 
ІТ-Новини
ICQ Збій у роботі був пов'язаний з плановими технічними роботами. Служба миттєвих повідомлень ICQ перестала працювати близько півночі 11 червня за московським часом.

0



ICQ Збій у роботі був пов'язаний з плановими технічними роботами. Про це "Ленте.Ру" повідомили в прес-службі Mail.Ru групи, що володіє популярним месенджером.

Служба миттєвих повідомлень ICQ перестала працювати близько півночі 11 червня за московським часом. По всьому світу користувачі ICQ і інших сумісних з нею клієнтів були відключені від серверів і втратили можливість відправляти і отримувати повідомлення.

Як розповіли в прес-службі компанії-власника ICQ, технічні роботи проводились з 0:10 до 1:50 за московським часом. Такий час було вибрано спеціально для мінімізації заподіюваних користувачам незручностей.

Метою робіт стало поліпшення архітектури серверної інфраструктури ICQ. Першим видимим результатом нової архітектури буде помітне поліпшення якості антиспама в мережі ICQ, відзначили в прес-службі, принісши вибачення за доставлені незручності користувачам.

Mail.ru Група володіє ICQ з квітня 2010 року. Мессенджер був придбаний російською компанією в американської AOL.
За матеріалами Lenta.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!