Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Росія купила швидкісні потяги для маршруту "Москва-Київ"
 
18-06-2011, 18:47  Технології

Росія купила швидкісні потяги для маршруту "Москва-Київ"

 
Держкомпанія "Російські залізниці" (РЖД) підписала з іспанською Talgo Patentes контракт на розробку і постачання семи двадцятивагонних поїздів Talgo, повідомляє РИА Новости. Документ був підписаний в рамках Петербурзького міжнародного економічного форуму.

Росія купила швидкісні потяги для маршруту "Москва-Київ"



Talgo потяги РЖД планує використовувати на маршрутах Москва-Київ і Москва-Берлін. Очікується, що використання цих поїздів дозволить скоротити час у дорозі по маршруту Москва-Київ на 6 годин (з 13 до 7 годин), а по маршруту Москва-Берлін - 9 годин на (з 27 до 18 годин). Скорочення часу в дорозі відбудеться за рахунок технічних особливостей потягів Talgo та проведення процедур прикордонно-митного контролю під час перевезення.

Talgo потяги обладнані механізмом автоматичної зміни ширини колії (в Іспанії вона становить 1668 міліметрів, в Європі - 1435 міліметрів, а в Росії - 1520 міліметрів). Дана система дозволяє Talgo перебудовуватися з однієї ширини колії на іншу без зупинки руху.

Вартість контракту не повідомляється, проте старший віце-президент РЖД Валентин Гапанович раніше розповідав, що вартість пасажирського поїзда Talgo, який збирається закупити РЖД, варіюється від 14 до 20 мільйонів євро.

Talgo виробляє пасажирські дизельні та електропоїзди, здатні розвивати швидкість понад 200 кілометрів на годину. Потяги системи Talgo використовуються на швидкісних лініях, що пов'язують Мадрид і Барселону з різними містами в Іспанії та за її межами.
За матеріалами: Лента

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!