Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Касперський: дітям загрожує небезпека в Інтернеті
 
9-07-2011, 18:05  Технології

Касперський: дітям загрожує небезпека в Інтернеті

 
Лабораторія Касперського висловила думку, що до безпеки дітей в Інтернеті батьки повинні ставитися з належною увагою. У прес-релізі, який опублікувала компанія, написано, що на сьогоднішній день діти проводять велику кількість часу в мережі і ризик натрапити на всілякі види загроз для них занадто великий. Дитина повинна знати, що конфіденційна інформація не повинна перебувати у вільному доступі, що залишати контактні дані незнайомцям також не рекомендується.

Касперський: дітям загрожує небезпека в Інтернеті



Крім цього Касперський виділив ще ряд загроз, які підростаюче покоління може не помітити і заподіяти шкоду як собі, так і персональному комп'ютеру. Так він зауважив, що дитині необхідно пояснити, як небезпечно переходити за посиланнями від невідомих користувачів, що реклама безкоштовних подарунків і легкого заробітку також таїть у собі загрозу. Ці та інші правила поведінки в глобальній мережі докладно описані в опублікованому матеріалі.

Нагадаємо, що недавно проводилося дослідження «Діти Росії онлайн». Результати дослідження наступні: понад 80% підлітків Росії вже знайомі з соціальними мережами, у кожного шостого в профілі знаходиться більше 100 друзів. І характерно, що більша частина підростаючого покоління користується глобальною мережею в своїх кімнатах і контролю з боку батьків не відчуває.
За матеріалами ugrozenet.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!