Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ігри виявилися найпопулярнішим класом мобільних додатків
 
10-07-2011, 21:47  Технології

Ігри виявилися найпопулярнішим класом мобільних додатків

 
Найбільш популярними програмами для всіх сучасних мобільних пристроїв, починаючи від стільникових телефонів і закінчуючи планшетними комп'ютерами, є відеоігри. Такі статистичні дані зібрала дослідницька компанія Nielsen.

0



За даними її дослідження, мобільні відеоігри обійшли за популярністю віджети, що мають інформацію про погоду. Вони знаходяться на другому місці в рейтингу, а на третьому тепер вважаються численні програми для роботи з інтернет-сервісами, наприклад, з соціальними мережами.

93% всіх людей, які скачали хоча б одну програму для свого мобільного пристрою за останні 30 днів, готові платити за можливість грати у відеоігри на своїх девайсах. Для порівняння, лише 76% людей, що викачують софт, готові перерахувати кілька доларів на рахунки його розробників ПЗ, пише сайт газети Los Angeles Times. Мобільні геймери, які володіють стільниковим телефоном Apple, iPhone комунікатором на базі ОС Windows, Android Phone 7-смартфоном або, в більшості своїй грають в ігри, викачані з каталогів програм. А от власники смартфонів Blackberry, Nokia і звичайних стільникових телефонів вибирають іграшки, заздалегідь встановлені в ці девайси.
За матеріалами infox.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!