Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Семиметровий 3D-телевізор виготовлений в Житомирі, потрапив до Книги рекордів Гіннесса
 
22-07-2011, 21:56  Технології

Семиметровий 3D-телевізор виготовлений в Житомирі, потрапив до Книги рекордів Гіннесса

 
Найбільший в світі світлодіодний 3D-телевізор внесений до Книги рекордів Гіннесса. Екран з діагоналлю більше 7 метрів зроблений українською компанією ЕКТА і представлений в Гетеборзі (Швеція).

Семиметровий 3D-телевізор виготовлений в Житомирі, потрапив до Книги рекордів Гіннесса



Про це повідомив керівник відділу маркетингу, реклами і PR Сергій Терлецький

Варто зазначити, що сам завод з виробництва світлодіодних екранів ЕКТА розташований в місті Житомир (вул.Вітрука, 9).

До Книги рекордів Гіннесса внесено новий розділ «Самий великий світлодіодний 3D-телевізор» (Largest LED 3D TV). У розділі вказана діагональ екрану 7,11 метрів, що є світовим рекордом.

Величезний 3D-телевізор був встановлений в залі для глядачів клубу Trädgår'n в Гетеборзі (Швеція). Більше 400 глядачів дивилися пряму 3D-трансляцію фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА з лондонського стадіону «Уемблі». Завдяки рекордному розміром екрану і нової технології EKTA-D був створений ефект повної присутності на стадіоні, на трибунах, на полі, поряд з суддями і гравцями.

Пряму 3D-трансляцію забезпечила компанія Viasat-Швеція. Її генеральний директор Hans Skarplöth сказав: «Ми не відразу зважилися використовувати LED 3D екран. Проте результат перевершив всі очікування. Ми отримали унікальний досвід і світове визнання! ».

Мода на світлодіодні 3D-екрани швидко проникає в усі сфери індустрії розваг: клуби і дискотеки, шоу і концерти, фан-зони та бари, музеї і парки атракціонів. Зовсім скоро без великого LED 3D-екрана не можна буде уявити собі ні розважальний заклад, ні масовий захід. Технологія ЕКТА 3D стає двигуном індустрії розваг.

Ігор Пастух, генеральний директор компанії ЕКТА повідомив, що зараз в кількох містах Європи будуються спортивні фан-зони, клуби та музеї, де планується використовувати великі екрани 3D ЕКТА. Розміри нових екранів, можливо, поб'ють існуючий світовий рекорд.

Великі світлодіодні 3D-телевізори розробляються і випускаються українською компанією ЕКТА. Технологія EKTA 3D була розроблена інженерами компанії в 2010 році. На початку 2011 року вітчизняна технологія була представлена на виставках в Амстердамі та Франкфурті, а з травня почався серійний випуск великих LED 3D-екранів.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!