Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » А які моделі авто обирають справжні чоловіки?
 
27-07-2011, 01:19  Технології

А які моделі авто обирають справжні чоловіки?

 
"Я їздив на Ауді, Мерседесі, Мазді, Опелі і Ніссані, але коли сів у Бімер, нехай навіть не новий, зрозумів - це моє. І зараз знаю: іншої марки у мене просто не буде. І справа не в грошах, а у відчутті машини. Просто мені приємно на ній їздити, от і все! "

'А



"BMW - це любов з першого погляду і на все життя! Можна поміняти в житті все: дружину, тещу, країну, місто, але BMW - тільки на BMW .
Жодну машину, з тих, на яких я мав можливість їздити, не порівняти з BMW. Ця машина з акулячої мордою - втілення прекрасного дизайну з сильним серцем. Все для людини. А як приємно дивитися в дзеркала заднього виду, після старту на світлофорі. Мене дивують також казки про слабку підвіску, про дорогий ремонт. З дуру відразу після кризи купив ВАЗ-99, відразу зрозумів, де дорогий ремонт!

Друзі кричать: "бери мерин - він надійний, а в BMW підвіска слабка". Те ж говорять і багато автомайстрів, але толком мені ніхто з них так і не сказав: чим вона слабка? Єдиний їхній аргумент - підлазити незручно. Загалом, всі розмови про дорогі запчастини і частий ремонті BMW у мене викликають тільки посмішку. Друзі, не вірте цим розмовам, і якщо ви тільки думаєте про покупку автомобіля - сміливо беріть бомбочки, вливайтеся в ряди фанатів BMW - не пошкодуєте! "

Аналізуючи на форумах спілкування любителів BMW можна помилково прийти до висновку, що дана публіка займається нескінченними лагодження своїх смітників! Скільки там непідробного занепокоєння з приводу іноді навіть уявних симптомів хвороб їх залізних друзів Однак, на практиці машини BMW залишаються одними із самих надійних. Особливо, в літньому віці, де їм конкуренцію може скласти хіба що інший німецький гранд - Mersedes.

"По-моєму, якщо виключити клас «Гран Туризмо», то в світі залишиться всього два автомобілі - це" BMW "та" Mersedes ". Все інше, так чи інакше, спроба повторити шлях цих двох марок. «Mersedes» - це дуже добротний, помпезний "кабінет". Відчуття, що й не виходив з офісу: все той же класний шкіряний диван, стіл з дорогого дерева. Коротше, сидіти в ньому дуже добре, але їздити заважає відсутність почуття залученості в процес переміщення. Не кажучи вже про контроль руху. Він все хоче зробити сам. Без тебе.

Але BMW ... Це вже інша пісня. Підходячи до свого BMW, я смакую нову захоплюючу пригода. Шкіряне сидіння мого баварського "літака", міцно обхопивши мене з усіх сторін попереджає: більше ніяких зайвих рухів - рухів тіла. Твоє тіло - це BMW! Червоними, тліючим вугіллям спалахує вогнище контрольних приладів - все під контролем! Поворот ключа - і, злегка здригнувшись пружними стрілками, двигун починає баварську сонату.

Перша передача, і світ за вікном - м'яка статика наших котячих реакцій. Що ж ще: Мені пощастило. В дорозі ми удвох - я і мій BMW. І дорога для нас - гра і задоволення. "

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!