Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як підібрати комп’ютер, який ідеально підійде саме Вам?
 
1-08-2011, 15:42  Технології

Як підібрати комп’ютер, який ідеально підійде саме Вам?

 
Набридло працювати за масивним стаціонарним комп'ютером? Хочеться, щоб комп'ютер був завжди з Вами? Хочете купити свій перший комп'ютер? У різних людей різні причини для вибору ноутбуків, об'єднує їх одне - пошуки відповідного портативного комп'ютера.

0



Щоб підібрати ноутбук, який буде відповідати всім Вашим вимогам, потрібно спочатку визначитися, для чого він Вам потрібен. Якщо Ви не хочете купувати лептоп тільки тому, що саме його пропонує продавець, вирішіть, що важливо для Вас в ноутбуці.
Якими бувають ноутбуки?

Всі мобільні комп'ютери, незалежно від їхнього зовнішнього вигляду і вартості, можна поділити на кілька основних груп.

Ноутбуки для офісу - прості і при цьому володіють достатньою продуктивністю, для основних буденних справ.

Мультимедійні ноутбуки - не просто друкарська машинка для набору і редагування текстів, а сучасний мультимедійний центр. Він підійде для перегляду фільмів, для створення тривимірних об'єктів, програвання різних мультимедійних файлів.

Ноутбуки для ігор - найпотужніші портативні комп'ютери. Зазвичай вони оснащуються самими передовими процесорами і графікою. Такий комп'ютер здатний відкрити перед Вами багатогранні можливості віртуального світу і подарувати Вам яскраву і дуже реалістичну картинку.

Іміджеві ноутбуки - лептопи, головне в яких не можливості, а зовнішній вигляд. Дизайн таких ноутбуків часто розробляють імениті дизайнери. У результаті портативний комп'ютер стає справжнім витвором мистецтва. Начинка такого ноутбука не обов'язково буде передовою.


Комфортна клавіатура

Основна частина офісного комп'ютера - його клавіатура. Переконайтеся, що клавіші досить великі і Ваші пальці не будуть промахуватися повз потрібні кнопки. Відстані між клавішами теж відіграють істотну роль. Якщо можливо, перед покупкою наберіть на клавіатурі ноутбука невеликий текст. Ви швидко зрозумієте, чи зручно Вам на ній працювати. Якщо Ви не хочете звикати до нестандартної розкладки, вибирайте ноутбук з таким же розміщенням клавіш, як на клавіатурі звичайного стаціонарного комп'ютера.



Досить великий екран

Офісному комп'ютеру не потрібний великий дозвіл екрану. Звичайно, високий дозвіл дозволить розмістити на екрані більше інформації, але вона стане дрібнішою. Швидше за все, після тривалої роботи з дрібним текстом у Вас почнуть втомлюватися очі.

Ваш робочий стіл стоїть біля вікна? Подбайте, щоб на екрані було спеціальне покриття антивідблиску. Воно зробить роботу на лептопі комфортною, коли немає можливості чимось захистити дисплей від сонячних променів. Найкраще з відблисками борються матові екрани.

Діагональ екрану вибирайте на свій смак. При цьому варто врахувати, що цілими днями працювати за маленькою клавіатурою і екраном буде незручно. Вважається, що ідеальний розмір екрану для офісної машини - 15 дюймів.

Вага та додаткові можливості

Якщо Ваша робота пов'язана з частими переміщеннями, варто подбати і про вагу Вашого портативного комп'ютера. Тільки на перший погляд здається, що носити 2-3-кілограмовий лептоп дуже просто. Вам це набридне вже через тиждень. Для тих, хто збирається працювати з ноутбуком тільки в робочому кабінеті, його вага абсолютно не важлива.

З портів і комунікаційних засобів Вам знадобляться тільки самі основні. Практично в кожному сучасному лептопі є кілька модулів зв'язку (у тому числі бездротових), а також такі необхідні порти як USB і VGA.



Засоби захисту

Людям, чия робота пов'язана конфіденційною інформацією і важливими документами варто подбати про захист інформації від копіювання іншими людьми. Найпоширеніший спосіб захисту - сканер відбитка пальця або обличчя. Комп'ютер запам'ятає Ваш відбиток або параметри зовнішності і не дасть нікому іншому активізувати систему.

Втратити цінну інформацію іноді можна, випадково упустивши ноутбук. Від цієї напасті теж є порятунок: спеціальна система комп'ютера буде паркувати головки жорсткого диска при трясці або падінні. Це дозволить Вам вивудити з жорсткого диска свою інформацію, навіть якщо сам лептоп буде розбитий.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!