Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Знаменитий сервіс «Яндекс. Деньги »допоміг судовим виконавцям знайти боржника
 
14-08-2011, 22:29  Технології

Знаменитий сервіс «Яндекс. Деньги »допоміг судовим виконавцям знайти боржника

 
УФССП по Санкт-Петербургу змогло знайти петербурзького бізнесмена, який заборгував клієнтам велику суму грошей і переховувався від кредиторів і судових приставів, через Інтернет. Повідомляється, що судові пристави не раз намагалися застати боржника за адресою прописки. Потрапивши один раз в квартиру бізнесмена, вони заарештували побутову техніку: монітор, фотоапарат, телевізор і принтер.

Знаменитий сервіс «Яндекс. Деньги »допоміг судовим виконавцям знайти боржника



У боржника був позашляховик, але він дуже швидко його продав. На особових рахунках в банках у бізнесмена були відсутні грошові кошти. Судовий пристав виніс боржнику обмеження права на виїзд за межі Російської Федерації і підключив до справи колегу з розшуку майна боржників.

Розшуковець проаналізував дані глобальної мережі Інтернет і встановив, що боржник надає послуги, оплата за які здійснюється через «Яндекс. Деньги ». На запит до адміністрації сервісу була отримана відповідь, що, дійсно, підприємець постійно користується даною платіжною системою.

Також вдалося встановити, що через «Яндекс. Деньги » бізнесмен поповнює баланс мобільних телефонів, оплачує доступ в Інтернет. В результаті на грошові кошти на особовому рахунку боржника звернено стягнення, повідомляють internovosti.ru.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!