Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «ПриватБанк» випустив платіжний термінал для мобільних пристроїв
 
30-08-2011, 00:15  Технології

«ПриватБанк» випустив платіжний термінал для мобільних пристроїв

 
Найбільший банк в Україні «ПриватБанк» випустив мобільний платіжний термінал для смартфонів і планшетів на базі Android або iOS. Термінал приєднується до мобільного пристрою і дозволяє приймати платежі за товари та послуги за картками Visa / MasterCard. У «Приватбанку» впевнені, що пристрій буде корисний власникам інтернет-магазинів, торговим агентам, таксистам та іншим представникам сфер торгівлі та послуг.

0



Комісія за прийом платежів при оплаті з картки «Приватбанку» становить 1,5%, при оплаті з карток інших банків - 2,7%. Сам термінал коштує 15 грн, але його вартість відшкодовується користувачеві після першого прийнятого платежу.

Щоб скористатися, новим терміналом, необхідно встановити спеціальний додаток «iPay», який можна буде знайти на «iTunes App Store» або «Android Market», після того, як термінали надійдуть у роздрібний продаж. Зараз нова послуга проходить тестування.

Максим Кутик
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!