Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Актуальні послуги які надають автомайстерні
 
16-09-2011, 09:13  Технології

Актуальні послуги які надають автомайстерні

 
В різних куточках Житомира є чимало фірм які надають послуги з ремонту автомобілів та автотюнінгу. Більшість робіт які вони виконують, є для нас звичними, але існує і така послуга, як шумоізоляція.
шумоизоляция являє собою технологічний процес, призначений для зниження рівня небажаних шумів і зменшення ступеня проникнення сторонніх звуків всередину салону автомобіля.

Актуальні послуги які надають автомайстерні



Відомий факт, що рівень шуму в салоні автомобіля під час пересування має безпосереднє відношення до поняття комфортабельності та гарного самопочуття водія. Значення слухового сприйняття не слід недооцінювати. Люди, що володіють загостреним слуховим сприйняттям, так звані аудіали, відчувають дискомфорт значно сильніше. Однак, як правило, дискомфорт відчуває будь-який водій, іноді навіть не ідентифікуючи причини періодично виникаючого підвищеного хвилювання. Адже наслідками недостатньої шумоізоляції є саме такі негативні прояви, як дратівливість, нервозність і вже звичне поняття стресу. Подбати про власний спокій повинні ми самі, якщо про нього не потурбувалися виробники нашого автомобіля.

Закономірне питання: чому виробники автомобіля не подбали про належний рівень шумоізоляції? Відповідь лежить на поверхні. При покупці машини, майбутній автовласник цікавиться безліччю істотних для нього параметрів і, як показала практика, ступенем шумоізоляції, при покупці, він рідко керується. Даний параметр не кидається в очі як, приміром, вм'ятина на капоті. Наявність або відсутність необхідної шумоізоляції можна відчути тільки з плином часу, під час використання машини. Такий підхід звичайного споживача дозволяє автомобільним виробникам просто економити на шумоізоляції автомобіля при виробництві. Перевірити наявність цього фактора при купівлі складно, тому залишається відчувати наслідки відсутності шумоізоляції пізніше ... Виробник же, заощадивши на шумоізоляції, знизив собівартість автомобіля, зробив машину більш доступною для споживача і тим самим підвищив рівень продажів. Така вже концепція автомобілебудування.

Помічено, що першими економити на шумоізоляції стали корейські виробники автомобілів. Потім - японські виробники, а слідом і інші. Тому власники машин даних країн виробництва особливо часто скаржаться на низьку ступінь шумоізоляції .

Отже, якщо ви власник автомобіля з низьким ступенем шумоізоляції, відчуваєте постійний дискомфорт при водінні від настирливого шуму, то ми пропонуємо вам закономірне рішення - звернутися в професійний автомобільний сервіс і провести тюнінг вашої машини в даному напрямку - підвищення рівня шумоізоляції. Досвідчені майстри зроблять все необхідне щоб допомогти вам у цьому питанні з максимальною ефективністю. Будьте впевнені, ви досягнете бажаного рівня комфорту.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!