Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Мексиці з'явилися перші електромобілі
 
30-09-2011, 22:51  Технології

У Мексиці з'явилися перші електромобілі

 
У середу в рамках угоди між виробником автомобілів та органів місцевого самоврядування з метою сприяння використанню екологічно нешкідливих автомобілів, у столиці Мексики з'явилися перші повністю електричні таксі, про це повідомляє mexico24.ru .

'У



Крім того, мер Мехіко Марсело Ебрард виступає за використання альтернативних видів транспорту за допомогою таких програм як прокат велосипедів в різних частинах міста.

Уряд Мехіко заявив, що його плани щодо сприяння використання електромобілів включають в себе відмову від щорічної реєстрації транспортних засобів, їх звільнення від програми з перевірки кількості викидів в навколишнє середовище, а також виділення спеціальних місць для паркування електромобілів.

Міські влада повідомила, що використання автомобілів, що працюють на бензині, є причиною 40 відсотків викидів шкідливих речовин в атмосферу.

Ебрард спільно з представниками автокомпанії Nissan випустив на вулиці міста три електричних таксі, а протягом року це число планують збільшити до 100 електромобілів.

За матеріалами «Wsj», з точки зору продажу на внутрішньому ринку компанія Nissan є найбільшим автовиробником в Мексиці, а також її найбільшим експортером легкових автомобілів.
Нагадаємо, що саме електромобілі Nissan з тріумфом фінішували в серії тестів і випробувань щорічного ралі Challenge Bibendum, що проходило з 18 по 22 травня в Берліні, і продемонстрували ефективність технології нульових викидів.

Nissan LEAF виграв Urban Vehicles Rally - випробування на трасі, яка відтворює щоденний алгоритм руху міського автомобіля. У змаганні могли взяти участь автомобілі і мотоцикли - як з традиційними двигунами, так транспортні засоби на альтернативних джерелах енергії, включаючи електрику і водень.
30-кілометрова траса включає типові елементи руху в місті круговий рух, розв'язки, зупинки на світлофорі, а також відрізки, що дозволяють розігнатися до 80 км / г.

Всі учасники повинні були подолати маршрут за відведений час, а також пройти ряд перевірок на рівень викидів, шуму та енерго-ефективність, виконати тест на розгін і гальмування після проходження траси.



Nissan LEAF завоював перше місце в загальному заліку, випередивши таких суперників, як Citroen C-zйro і Peugeot Ion, і отримав три нагороди за підсумками екологічних тестів, а саме: перевірка рівня шкідливих викидів на місці, паливна ефективність, а також тест «well- to-wheel », в якому він показав рекордний результат - 55 г / км викидів СО2. Nissan LEAF також отримав нагороди за динамічні можливості і дизайн.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!