Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Користувачі Wi-Fi поняття не мають про реальні загрози безпеці їхніх комп'ютерів
 
9-10-2011, 01:08  Технології

Користувачі Wi-Fi поняття не мають про реальні загрози безпеці їхніх комп'ютерів

 
Опитування, проведене на замовлення організації Wi-Fi Alliance, показало зростання уваги користувачів Wi-Fi до теми безпеки, але разом з тим виявило, як і раніше, невисокий рівень практичної реалізації заходів захисту.

'Користувачі



86% опитаних зробили хоча б деякі кроки щодо забезпечення захисту належних їм точок доступу Wi-Fi і маршрутизаторів. І, хоча 97% вважає, що дані на їх пристроях і в мережах у повній безпеці, під час відповідей на питання про рекомендовані заходи безпеки вони набирали в середньому тільки 66%.

Приблизно 59% використовує паролі, які не відповідають елементарним критеріям безпеки, тільки 62% відключили автоматичне надання доступу до файлів пристрою в бездротовій мережі і лише 18% при підключенні до незнайомих точки доступу Wi-Fi використовує VPN.

Wi-Fi Alliance рекомендує включати в мережах шифрування WPA2, використовувати надійні паролі і регулярно їх міняти, а також відключити функцію автоматичного підключення пристроїв до виявлених бездротових мереж.

Результати нагадують про опитування водіїв, проведене американською асоціацією AAA Foundation for Traffic Safety. 95% з них знають, що за кермом небезпечно читати і відправляти повідомлення з телефону, але 35% робили так принаймні протягом останнього місяця. Джерело: osp.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!