Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Проблеми телебачення і радіомовлення в місті і області обговорили на засіданні в Житомирі
 
15-10-2011, 22:57  Технології

Проблеми телебачення і радіомовлення в місті і області обговорили на засіданні в Житомирі

 
14 жовтня в Житомирі пройшла зустріч обласної комісії з координації розвитку телерадіопростору області та розгляду питань діяльності організацій телебачення і радіомовлення.

'Проблеми



«Радіо і телебачення сьогодні - не тільки важливий фактор інформаційної безпеки країни і невід'ємний елемент цивільної оборони, а й найпопулярніше джерело інформації для тисяч наших земляків. Саме тому всебічний розвиток радіо і телебачення має займати одну з пріоритетних позицій. Якщо ми хочемо бути почутими нашими земляками, якщо хочемо захистити свій інформаційний простір і зробити його максимально об'єктивним, наближеним до людини, її потреб, ми повинні зробити все, що від нас залежить, щоб радіомовлення і телебачення області працювало на належному рівні », - сказав заступник губернатора Віктор Балюрко, відкриваючи засідання.



Сьогодні в телерадіопросторі Житомирської області працює 28 телекомпаній і організацій і 15 редакцій радіомовлення - 6 FM-радіостанцій та 9 редакцій проводового мовлення. Також в області працюють 24 провайдера з програмного забезпечення телевізійного мовлення (кабельне телебачення).


Зусиллями Житомирської філії концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення та обласної телекомпанії в області активно впроваджується цифрове телебачення формату DVB-T 2.



Втім, у розбудові телепростору залишається ряд невирішених проблем.


Після обговорення цих та інших питань, щоб поліпшити ситуацію в телерадіопросторі області, комісія прийняла відповідні рішення.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!