Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Випущений телевізор, з яким можна поговорити
 
29-10-2011, 20:55  Технології

Випущений телевізор, з яким можна поговорити

 
Грядущий анонс телевізорів Apple є найбільш гарячою темою чуток, оточуючих "яблучну імперію" останнім часом. У New York Times була опублікована стаття, в якій містилося безліч інформації про майбутні продукти, отриманої від співробітників Apple і інших наближених джерел, які побажали залишитися невідомими.

Випущений телевізор, з яким можна поговорити



Журналіст Нік Білтон пише, що за словами Волтера Ісааксон, особистого біографа Джобса, Стів покладає на Siri величезні надії. "Завдяки Siri, користувач зможе розмовляти зі своїм телевізором, а той буде реагувати на команди", повідомляє у своїй статті Білтон.

Робота над цим проектом почалася ще в 2007 році, коли був анонсований iPhone і приставка Apple TV. Згідно з даними джерела Білтона, Стів намагався всіма силами прискорити розробку, оскільки вважав, що "індустрія надламана". За словами Ісааксон, багато інших успішних проектів Apple, наприклад iPod і iPhone, були розроблені на основі тих самих поглядів Стіва.

Білтон пише, що світ побачить Apple TV не раніше 2013 року. Затримка пов'язана з тим, що собівартість комплектуючих занадто висока, а продукт буде користуватися попитом тільки якщо ціна буде конкурентоспроможною. "Щоб телевізор був тонким і легким, як того хоче Apple, розробникам слід вирішити ще чимало непростих завдань", говориться в звіті.

Багато експертів стверджують, що ідея телевізора від Apple - погана, однак злі язики говорили це неодноразово і раніше. Згадати хоча б те, що говорилося деякими знавцями про ipad, iphone 4s і ipod навіть після анонсів і презентацій продуктів.

Siri призначена не просто для виконання голосових команд, пише newsland.ru. Мета технології - стерти межу між звичайним телебаченням і веб-вмістом. Гортати папки з файлами більше не доведеться: достатньо буде повідомити Siri "відтвори відео про котів", після чого система самостійно перебере потік відеофайлів і видасть список найбільш релевантних. Роль додатків будуть виконувати телевізійні канали.

Джерела повідомляють, що Apple залишилося всього кілька кроків для того, щоб завершити розробку проекту.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!