Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бердичівський машзавод "Прогрес" прийняв участь у виставці в Москві
 
11-11-2011, 18:48  Технології

Бердичівський машзавод "Прогрес" прийняв участь у виставці в Москві

 
ВАТ «Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес» спільно з офіційним представником в Центральному регіоні РФ - ЗАТ« Нові технології та обладнання » взяли участь в 16-ій Міжнародній виставці-конференції «ХІМІЯ - 2011 », яка відбулася 24-27 жовтня 2011р., м.Москва, ЦВК «Експоцентр» на «Красной Пресне».

Бердичівський машзавод "Прогрес" прийняв участь у виставці в Москві



«Прогрес» вже традиційно є постійним учасником даної виставки і в черговий раз представив широкий асортимент продукції і технологічні новинки, а також можливості застосування обладнання у виробничих процесах як хімічної, так і інших галузях промисловості.

«Отримані результати перевершили всі очікування. Виставка стала хорошим приводом для зустрічі зі старими партнерами, а також дала можливість налагодити нові зв'язки і отримати цінну інформацію з актуальних потреб ринку хімічної промисловості », - зазначив голова наглядової ради БМЗ «Прогрес» Артем Зайцев.

Також слід підкреслити, що потенційними клієнтами машзаводу «Прогрес» та учасниками даної виставки був виявлений великий інтерес до обладнання, що випускається підприємством.

www.progress.ua
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!