Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Автомобільний відеореєстратор - що він собою являє і для чого потрібен
 
13-11-2011, 20:44  Технології

Автомобільний відеореєстратор - що він собою являє і для чого потрібен

 
В останні пару років автомобільні відеореєстратори - тема дуже популярна. Всі ми про це багато чули, але не так вже й багато знаємо. Спробуємо розібратися.

'Автомобільний


Отже, що таке автомобільні відеореєстратори і навіщо вони потрібні? Взагалі, відеореєстратор - це цифровий пристрій для відеозапису. Відеореєстратори зазвичай використовуються для запису зображення з відеокамер. По суті, автомобильный видеорегистратор - це пристрій для запису і відтворення відеосигналу, забезпечений відеокамерою і призначений для установки в автомобіль.

Навіщо потрібні автомобільні відеореєстратори? Для вирішення багатьох завдань:

вирішення спірних питань при дорожньо-транспортних пригодах;

вирішення спірних питань про порушення правил дорожнього руху;

захист від автоподстав;

навчання водінню - "розбір польотів";

для безпеки людей що знаходяться в автомобілі;

запис автоподорожей.

Найважливіший пункт - звичайно, перший. У певних випадках запис на відеореєстраторові може врятувати водія від тюрми - довівши, що він не винен у тому, що йому інкримінується. І прикладів цьому чимало викладено в Інтернеті - наприклад, відомий запис з відеореєстратора, який доводить, що водій автомобіля здійснив наїзд на пішохода вже після того, як його збила машина що йшла попереду, причому на відеореєстраторові, зрозуміло, були зафіксовані марка і номерні знаки цього автомобіля.

Ну і також запис відеореєстратора може бути дуже важлива в спірних випадках при розгляді різних аварій, а також у випадках, коли ваш опонент підкупив непідкупного даішника і всю вину намагаються звалити на вас.


Вирішення спірних питань про порушення правил - тут відеореєстратор також більш ніж корисний. Особливо у випадках, коли автоінспектор стверджує, що ви проїхали світлофор на червоне (жовте) світло, а на відеореєстраторові чітко видно, що ви виїхали на перехрестя ще на зеленому.

Та й взагалі наявність відеореєстратора в машині будь-якого даішника змусить задуматися про те, чи вийде у нього в цей раз "натиснути на нерв" як вони це люблять робити.

У багатьох інших випадках відеореєстратор теж допомагає: запис при автопідставі (ці хлопці не надто зацікавлені в тому, щоб їх фізіономії світилися перед камерою), розбір польотів при навчанні водінню (ось тут тобі треба було пригальмувати, а ти газанув і пом'яв нове відро дядькові водієві "Камаза"), та й просто запис ваших автомобільних поїздок із серії "ти глянь, яка краса".

Автомобільні реєстратори бувають дуже різні. Відрізняються вони видами кріплення (стаціонарні, знімні), вбудованою або окремою камерою, кількістю камер, кутом огляду, дозволом, управлінням, сервісами, звуком, наявністю дисплея, наявністю GPS і так далі і тому подібне. В будь-якому випадку це дуже корисна техніка, яка забезпечить вам спокійне пересування по дорогах нашої країни, і за її межами.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!