Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » BigBuzzy починає видавати Apple iPhone 4S куплені за акцією
 
21-12-2011, 20:24  Технології

BigBuzzy починає видавати Apple iPhone 4S куплені за акцією

 
У нашій країні, як і в багатьох інших країнах світу, досить популярними стають Apple iPhone 4S. А от жителям Росії буде надана можливість придбати ці дива техніки за акційною ціною. BigBuzzy починає видавати айфони, куплені по акції - Краща ціна: iPhone 4S зі знижкою від 51%. Продукція ввезена на територію Російської федерації офіційним шляхом, сервісна підтримка мобільних пристроїв здійснюється на всій території Росії. Новина про те що BigBuzzy выдает Apple iPhone 4S за невисикоми цінами стрімко облетіла всі міста і села Росії і тепер все більше жителів сусідньої з нами країни, можуть стати щасливими володарями цієї новинки в світі технологій.

BigBuzzy починає видавати Apple iPhone 4S куплені за акцією



Всі телефони пройшли Ростест і працюють з будь-яким російським оператором. Протягом акції одна людина могла придбати не більше двох телефонів Apple iPhone 4S 16Gb (white & black), Apple iPhone 4S 32Gb (white & black), Apple iPhone 4S 64Gb (white & black) зі знижкою 51% за кожну модель.

Apple iPhone 4S
Клієнтам пропонується два варіанти доставки мобільного пристрою: самовивіз або безкоштовна доставка за допомогою кур'єрської служби по всій території Росії. BigBuzzy видає Apple iPhone 4S починаючи з 20 грудня 2011 року.

Організатори акції повідомляють про можливе продовження акції. Для цього гостям BigBuzzy треба проголосувати на інтернет-порталі, як тільки набереться необхідна кількість бажаючих, акція тут же буде запущена в роботу.
Звісно що така акція варта уваги і, швидше за все, бажаючі придбати Apple iPhone 4S для себе і своїх рідних неодмінно візьмуть участь у голосуванні на користь продовження акції. А поки що ті, кому пощастило замовити телефон для себе в акції яка стартувала 20 грудня, мають змогу зробити чудовий подарунок до новорічних та різдвяних свят, заощадивши значну суму коштів, що дуже доречно зважаючи на витрати які несе кожен з нас в ці дні.
На мою думку, акція від BigBuzzy це чудова ідея, яка дає можливість все більшій кількості росіян придбати iPhone 4S, який є мрією багатьох з нас. Отож, сподіваюсь що найближчим часом організації акції зберуть потрібну кількість голосів, щоб ощасливити можливістю придбати чудовий телефон, якомога більшу кількість людей.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!