Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Онлайн бронювання авіаквитків: основні переваги
 
1-01-2012, 05:37  Технології

Онлайн бронювання авіаквитків: основні переваги

 
Бронювання авіаквитків через Інтернет, яке прийшло на зміну чергам в касах і завзятим дзвінкам в довідкові, - це зручна і сучасна функція, доступна кожному користувачеві Мережі. Причому у такого способу купівлі є ряд незаперечних переваг перед традиційним:
Комфорт. Вам не потрібно нікуди їхати і нікого чекати. Авиабилеты онлайн доступні в будь-який час дня і ночі - як з центру великого міста, так і з віддаленого коттеджного селища. Головне, щоб там був Інтернет. Ви можете вибрати оптимальний для себе маршрут - адже Вам видно повний список авіарейсів між обраними містами. Наприклад, якщо Вас цікавлять авіаквитки Київ - Париж, то Ви зможете вибрати як прямий рейс, так і з пересадкою в одному з європейських міст. При цьому квиток повністю ідентичний звичайному. Навіть якщо Ви перебуваєте у відрядженні, його оплата буде зроблена повністю - для цього знадобиться лише пред'явити маршрут-квитанцію та посадковий талон. Купити квитки у Києві, враховуючи нескінченні пробки, буває досить складно - але тільки не в тому випадку, якщо Ви користуєтеся спеціальним сайтом.

'Онлайн




Економія. Ціни на авіаквитки тут нижче, ніж у звичайних касах. І це цілком логічно - все оформляє автоматична система, якій не треба оплачувати працю і орендувати для неї робочі площі. Так що, якщо Ви шукаєте найдешевші авіаквитки в Києві, то оптимальним вибором стане онлайн бронювання авіаквитків.
Безпека. Електронний квиток неможливо втратити, і у Вас його не вкрадуть. Єдина «матеріальна» частина - це маршрут-квитанція. Це звичайна роздруківка на аркуші А4, яка недійсна без Вашого паспорта. Якщо Ви її втрачаєте, нову можна зробити буквально за п'ять хвилин. Вся інша інформація зберігається в комп'ютерних мережах, закритих вищими ступенями банківського захисту. Ви можете не побоюватися, що вона потрапить до рук третіх осіб (звичайно, крім власне авіакомпаній). Програми складені таким чином, що навіть сайт, який безпосередньо оформляє Вам квитки, не може отримати доступ до інформації щодо фінансових операцій, проведених за участю рахунків, з яких здійснюється оплата.
Незалежність. Внести зміни в електронний квиток, якщо вони не зачіпають його ціну, можна, просто зв'язавшись з операторами по телефону або через електронну пошту. Та й маршрут прямування Ви можете вибирати самі, без побоювання, що туроператор «підсуне» квиток, найбільш вигідний його компанії. Тут повністю відображаються як зовнішні, так і внутрішні авіалінії - тобто, створені всі умови для максимальної економії часу і грошей.

Підведемо підсумки - купити квитки в Києві можна в обмеженій кількості пунктів, до яких ще треба дістатися (або додзвонитися). А тут Ви, не встаючи з крісла, заповнюєте форму і отримуєте у своє розпорядження повний список перельотів з описом цін і умов. Так що цілком зрозуміло, чому замовлення авіаквитків онлайн на сьогодні стає основною формою їх придбання.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!