Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі показання лічильників тепер можна передавати по Інтернету
 
20-03-2012, 16:05  Технології

У Житомирі показання лічильників тепер можна передавати по Інтернету

 
Тепер в Житомирі показання лічильників за воду можна подавати через Інтернет. Повідомлення про це нововведення "Житомирводоканал" з'явилося на офіційному сайті Житомирської міськради.

'У



«КП« Житомирводоканал »має технічну можливість приймати від населення показання лічильників через Інтернет за електронній платіжній системі Komunal (www.komunal.com.ua). Згідно з вимогами Закону України« Про захист персональних даних» всіх бажаючих підключитися до вищевказаної системі просимо з'явитися в КП «Житомирводоканал» (вул.Черняховського, 120, каб.213) для підписання необхідних дозволів. Для користування послугою необхідно мати поштову адресу ", - говориться в повідомленні.

Також в повідомленні зазначається, що користуючись електронною платіжною системою Komunal, житомиряни зможуть не виходячи з дому передати вчасно покази лічильника, а також ознайомитися з розміром нарахувань і заборгованості.

Для довідок звертатися за тел.: 47-48-28, 24-04-29, 37-30-76, 24-35-60.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!