Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відкрився новий центр обслуговування абонентів кабельного та цифрового телебачення
 
16-05-2012, 23:32  Технології

У Житомирі відкрився новий центр обслуговування абонентів кабельного та цифрового телебачення

 
16 травня в Житомирі відкрився новий центр обслуговування абонентів кабельного та цифрового телебачення. З тісного приміщення на вулиці Московській, 15 «Житомирський інформаційний центр «Телемережа» переїхав в простору та комфортну будівлю за адресою Київська, 2

У Житомирі відкрився новий центр обслуговування абонентів кабельного та цифрового телебачення



Новий центр обслуговування абонентів тепер знаходиться в місці з гарним транспортним повідомленням - в самому центрі Житомира. На відміну від попереднього центру, для зручності клієнтів тут є зона очікування, де створені комфортні кліматичні умови.

На своє новосілля адміністрація компанії «Житомирський інформаційний центр «Телемережа» запросила всіх своїх абонентів.

«Сьогодні ми разом з вами відкриваємо новий центр обслуговування абонентів цифрового і кабельного телебачення у Житомирі. Ця подія є логічним продовженням тієї великої роботи, яку ми почали ще в 2000 році, прокладаючи перші десятки кілометрів кабелю. Основною нашою метою було, є і буде забезпечення широкого доступу до телевізійної інформації усіх верств населення міста Житомира, у тому числі і для малозабезпечених сімей. Сьогодні ми пропонуємо нашим абонентам близько 120 каналів цифрового кабельного телебачення, які розбиті на тематичні пакети. Таким чином, наші програми розраховані на задоволення інтересів всіх вікових категорій в різних сферах - це політика, культура, спорт, техніка, історія, медицина і багато іншого », - повідомив на відкритті директор «Житомирського інформаційного центру «Телемережа» Олександр Кирилов.

Директор компанії разом із заступником Житомирського губернатора Віктором Балюрко і начальником управління транспорту і зв'язку Житомирської мерії Костянтином Подпокровним урочисто перерізали червону стрічку нового центру обслуговування абонентів.

Після цього відбувся святковий розіграш призів серед абонентів кабельного та цифрового телебачення. Близько сотні житомирян отримали в подарунок бейсболки, чашки, парасольки та години, ще 20 людей стали щасливими володарями тюнерів для цифрового телетрансляції.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!