Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі виділили 1 мільйон євро на модернізацію теплопостачання
 
14-07-2012, 07:51  Технології

У Житомирі виділили 1 мільйон євро на модернізацію теплопостачання

 
Делегація північної екологічної фінансової корпорації "NEFCO" і експерти зі Швеції досліджують можливість участі Житомира в програмі "Демо-України". Її завдання полягає в корінній модернізації окремої ділянки тепломережі в системі муніципального теплопостачання. Передбачено спрямувати 1 млн. євро для створення зразкового "теплового"?? кварталу по вул. Домбровського, 30, - повідомив міський голова Житомира Володимир Дебой:

'У



"Хочемо разом зі шведами, з Міністерством розвитку регіональної політики продемонструвати, що ось є квартал: там 5 окремих будинків, дитячий сад, мережі, і порівняти його ефективність, тарифи сьогодні з тим, яка економія буде завтра".


Шведські експерти, які зараз вивчають питання впровадження проекту в Житомирі, кажуть, що мова йде про високу ефективність вкладення коштів. Результат буде відразу ж помітний після заміни зношених мереж та встановлення локальної високоефективної теплостанції, яка забезпечить зразковий квартал.


Одночасно проект буде впроваджено в 10 містах України. Житомир увійшов до першої трійки учасників. На проведення модернізації тепломережі в окремому кварталі передбачено грант 300 000 євро, пільговий кредит на 400 000 євро і ще на 200 000 євро - участь міста, яка полягає у виконанні монтажних робіт.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!