Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Металоконструкції для будівельної бази Чорнобильської АЕС постачатиме ТОВ «Житомирський завод металевих конструкцій».
 
1-02-2010, 19:54  Технології

Металоконструкції для будівельної бази Чорнобильської АЕС постачатиме ТОВ «Житомирський завод металевих конструкцій».

 
Металоконструкції для будівельної бази Чорнобильської АЕС постачатиме ТОВ «Житомирський завод металевих конструкцій».


В прес-релізі компанії , що управляє ТОВ «Житомирський завод металевих конструкцій», що входить до складу холдингу «Укрстальконструкція», йдеться про те, що данийе ТОВ поставить 260 т металоконструкцій для комплексу будівельної бази Чорнобильської АЕС.

Згідно з повідомленням, у рамках комплексу будуть зведені будівлі бетонного заводу, опалубної майстерні, майстерні арматурних пальових конструкцій і декількох складів, загальною площею понад 7 тис. кв.м.

«Перші 100 т вже відвантажені на будівельний майданчик об'єкта», - повідомляється в прес-релізі.

ВАТ «Укрстальконструкція», засноване в 1973 р., є провідною компанією в Україні, яка надає послуги з проектування, виготовлення і монтажу сталевих конструкцій різних типів. За загальним обсягом виробництва «Укрстальконструкція» займає близько 40% українського ринку.

«Укрстальконструкція» є керуючою компанією, яка контролює і координує діяльність ВАТ «Дніпропетровський завод металоконструкцій ім. І. В. Бабушкіна », ВАТ« Запорізький завод металевих конструкцій », ЗАТ« Донецький завод високовольтних опор », ТОВ« Житомирський завод металевих конструкцій »(до 2008 - ДП« ЖВБСУ »), ВАТ« Експериментально-механічний завод «Металіст», ТОВ «Укрстальмонтаж», групи компаній «Фастех».

Протягом останніх кількох років «Укрстальконструкція» виконувала роботи з проектування, виготовлення і монтажу на таких об'єктах: Алчевський меткомбінат, завод з виробництва керамічної плитки та сантехніки Cersanit SA (Житомирська обл.), ТРЦ «Магелан» (м. Харків), логістичний комплекс FM Logistic (Київська обл.), Стадіон «Дніпро» (м. Дніпропетровськ), автотранспортна магістраль через р. Дніпро (м. Запоріжжя), міст через вхід в Гавань (м. Київ).
UGMK.INFO (Киев)

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!