Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » До уваги власників компютерів - зявився новий вірус «Kneber botnet»
 
20-02-2010, 17:37  Технології

До уваги власників компютерів - зявився новий вірус «Kneber botnet»

 
'До


Новий вірус пошкодив понад 75 тис. комп'ютерів


Хакери винайшли новий вірус. Кіберзлочинці провели глобальну атаку, в результаті якої їм вдалося отримати величезні обсяги персональних і корпоративних даних. Фахівці стверджують, що звичайні антивіруси не можуть захистити від нової загрози.

За даними Americaru.Com, новий вид комп'ютерного вірусу вразив 75 тис. комп'ютерів в 2,5 тис. організаціях по всьому світу, включаючи облікові записи користувачів популярних соціальних мереж. Про це повідомила фірма NetWitness, що спеціалізується в області безпеки Інтернету. Цей новий вірус, відомий як «Kneber botnet», збирає дані для доступу до мережевих фінансових систем, соціальних мереж та електронної пошти з заражених комп'ютерів і передає інформацію хакерам.

Компанія повідомила, що новий вірус був вперше виявлений в січні. За даними компанії, зараженню піддалися багато комерційних та урядових організацій, онлайнові сайти банків, ящики Yahoo, Hotmail та користувачі низки соціальних мереж, таких як Facebook.

«Традиційні засоби захисту, а також захист, що базується на вилові шкідливого ПЗ за допомогою сигнатурних записів практично марний, у випадку з Kneber botnet», - сказав Еміт Йорен (Amit Yoran), виконавчий директор NetWitness, пише Oszone.Net.
'До

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!