Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Куди і за скільки поїхати на травневі свята?
 
25-03-2010, 11:06  Відпочинок

Куди і за скільки поїхати на травневі свята?

 
Куди і за скільки поїхати на травневі свята?

Куди і за скільки поїхати на травневі свята?


Травневий відпочинок в 2010 році буде коштувати на 10-15% дорожче, ніж у 2009. Однак на ранньому бронюванні готелів можна заощадити до 40%.

Головним критерієм вибору відпочинку на травневі свята-2010 для українців залишається ціна. Тому найбільш затребуваними напрямками для короткого весняного відпочинку залишаються наші найближчі сусідки - Чехія, Угорщина та Польща.

За словами генерального директора турагентства «Глобус-Україна» Ірини Найчук, в 2010 році тури традиційно подорожчають. Проте не дуже сильно. «В середньому підвищення цін по всіх напрямах буде в межах 10-15%», - уточнила вона. Однак якщо потурбуватися організацією відпочинку заздалегідь, можна не вийти за межі торішнього бюджету поїздки. Знижки при ранньому бронюванні готелів можуть досягати 10-20%. А на авіаперельотах, завдяки приходу на ринок бюджетних авіакомпаній, теж можна заощадити.

Переглянути.


Травневі свята з тривалими вихідними - завжди прекрасний привід познайомитися з визначними пам'ятками Європи. Ірина Найчук розповіла, що переваги українських туристів за травневим відпочинку залишаються, по суті, без змін вже на протязі декількох років. Як і раніше затребувані Чехія, Угорщина, Польща. Вибір цих країн для травневої поїздки продиктований невеликою вартістю турів. Приміром, автобусний тур по Угорщині (сім днів) обійдеться всього в ? 170 з людини. Авіатур на такий же термін - приблизно в ? 460 з людини. У вартість поїздки відразу закладена оглядова екскурсія по Будапешту. Решта екскурсії туркомпанія може організувати за додаткову плату. Або ж турист може сам замовити їх на місці .
Куди і за скільки поїхати на травневі свята?


Традиційно популярні в травні тури до Франції і Австрії. І хоча тижнева поїздка до Парижа у травні 2010 року обійдеться не менше ніж в ? 1000, турменеджери стверджують, що охочих предостатньо.
Куди і за скільки поїхати на травневі свята?


Травневі свята також дуже підходять для відвідування країни вітряних млинів та тюльпанів - Голандії. Звичайно, вирушаючи до Голандії, можна обмежитися одним Амстердамом - музеїв і визначних пам'яток в місті вистачає. Але навесні неодмінно варто викроїти час для відвідування парку Кекенхоф (він знаходиться між Амстердамом і Гаагою, в так званому регіоні тюльпанів). Земля парку, вкрита різнокольоровим килимом із живих тюльпанів і нарцисів, не може не захопити навіть людей, відчайдушно байдужих до квітів. А фонтани, скульптури, незвичайної форми лавки і всілякі тематичні виставки!

Зокрема, з 6 травня можна відвідати виставку лілій, а з 7-9 травня в парку пройде парад національних костюмів. Вхідний квиток для дорослих коштує ? 14. Дістатися до парку нескладно: спочатку поїздом до центрального вокзалу Лейдена (Leiden Centraal), а далі на автобусі «Keukenhof Express». І навіть прямо з аеропорту за 15-20 хвилин до парку можна доїхати на 58 автобусі. Квиток на потяг коштує приблизно ? 8, на автобус - ? 5.
Куди і за скільки поїхати на травневі свята?


Оскільки Голандія - країна невелика, все під боком: з Амстердама можна відправитися в парк мініатюр в Гаазі Madurodam, вхід в який коштує ? 14,5.

Організована турфірмою поїздка до Голандії коштує приблизно ? 1000 з перельотом і проживанням у двозірковому готелі в Амстердамі. Якщо летіти самостійно, то на авіапереліт доведеться витратити приблизно $ 535, а тиждень проживання в недорогому готелі обійдеться в ? 270 з людини.

Поплавати.

Куди і за скільки поїхати на травневі свята?


Тепле травневе море в Єгипті і не занадто жарке повітря в травні приваблюють туристів, які скучили за літом. Поплавати разом з рибками в Червоному морі і пожити в п'ятизірковому готелі коштує приблизно $ 2000 на двох. У Табі і Хургаді трохи дешевше, в Шарм-ель-Шейху дорожче.
'Куди


Досить доступним виявиться травневий відпочинок у Туреччині. Правда, в травні там ще не дуже тепло і недавній землетрус багатьох відлякує. Можливо тому туркомпанії обіцяють такі великі знижки на відпочинок в Туреччині. «Раннє бронювання відпочинку там дозволяє заощадити 20% і більше. А в деяких готелях знижки можуть досягати і 40% », - обіцяє Ірина Найчук.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!