Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі представлені учасниці конкурсу краси «Міні Міс Житомир»
 
8-05-2010, 14:05  Відпочинок

У Житомирі представлені учасниці конкурсу краси «Міні Міс Житомир»

 
У понеділок, 31 травня в приміщенні житомирської телерадіокомпанії вперше в Житомирі пройде конкурс краси «Міні Міс Житомир 2010».

Як повідомили, переможниця конкурсу буде представляти Житомирську область, на всеукраїнському конкурсі краси «Міні Міс Україна» в місті Києві.
'У

На прес-конференції, 12 чарівних конкурсанток ділилися своїми враженнями від спілкування та процесу підготовки до конкурсу.

Маленьким леді успішно вдається поєднувати репетиції з навчанням, при цьому отримуючи багато позитивних емоцій, і не втрачати дружніх відносин. У кожної з дівчаток є своя мрія і плани на майбутнє: займатися благодійністю, бути успішними і завжди впевненими в собі, продовжити модельну кар'єру, і навіть відкрити притулок для допомоги бездомним тваринам.
'У

Конкурсантки активні, оригінальні та доброзичливі, крім того – хороші господині. Адже на завершення учасниці конкурсу сестри Камінські пригостили всіх присутніх справжньою домашньою випічкою.


Вчера нашол хостинг. Как оказалось он гораздо лучше, чем пой прежний.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!