Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відпустка в оксамитовий сезон: плюси і мінуси
 
28-07-2010, 13:51  Відпочинок

Відпустка в оксамитовий сезон: плюси і мінуси

 
Напевно, багато хто з ваших друзів вже повернулися з відпусток і тепер живуть ейфорією і спогадами про відпочинок. Якщо ж ви не з їх числа, а тільки плануєте свою відпустку, шукаєте підходяще місце і живете в очікуванні прекрасного, вам можна тільки позаздрити. Адже відпочинок у вересні, навіть на українських курортах, може бути не тільки гарним, але і корисним.


Відпустка в оксамитовий сезон: плюси і мінуси




Плюси


Головним плюсом відпочинку в не сезон є, звичайно ж, низька ціна (на проживання, харчування, фрукти і навіть екскурсії). Але на цьому переваги вересневого відпочинку не закінчуються. Ви тільки уявіть вдень температура повітря ще досить спекотна, а море, прогрівшись за все літо все ще тепле. Людей на пляжах і набережних кафешках все менше, що дозволяє почувати себе більш комфортно. А в прохолодні вечори на узбережжі можна зустріти багато сімейних пар, які приїхали на море саме оздоровитися.

Море в оксамитовий сезон якесь особливо чисте і загадкове, мабуть, тому що не кишить від плескаючихся в воді дітей. Досить вагомим плюсом у вересневому відпочинку є і вартість екскурсій по пам'ятках, як правило, їх вартість знижується в півтора два рази, а наплив охочих подивитися на прекрасне стає все менше.

Ще однією перевагою відпочинку в оксамитовий сезон є великий різновид фруктів. Тільки в цей час ви зможете спробувати справжній кримський виноград і насолодиться ароматом соковитих диньок і кавунів. До того ж вартість фруктів вдвічі дешевше, ніж, приміром, в сезон відпусток.


Мінуси


Активних тусовщиків і людей, які їдуть на море, щоб відірватися по повній програмі слід попередити, що вересневе нічне життя на морі вже не таке бурхливе, як в сезон. Деякі бари, ресторани і кафе все ще працюють, але переважно там відпочивають вже сімейні люди, які приходять туди поїсти заморських вишукувань та випити справжнього кримського вина. А от на дискотеках в цей час людей практично немає, мабуть, це пов'язано з тим, що студенти і школярі роз'їжджаються по домівках, бо починається навчання.

Для тих, хто любить палючу спеку оксамитовий сезон навряд чи підійде. Тому як температура повітря вночі вже значно менша, ніж у липні або серпні, а вода в море стає трохи прохолодніша. Вартість житла у вересні також падає, але якщо ви приїдете в кінці серпня з вас візьмуть ще по сезонним цінами, а не по вересневих.

Погода також може піднести несподівані сюрпризи у вигляді туманів та дощів, правда коротких.
Як бачите, оксамитовий сезон багатий своїми принадами. Саме в оксамитовий сезон ми починаємо згадувати про те, як швидко промайнув літо. Але для тих, хто хоче продовжити його ще трохи і викупатися в ласкавому теплому морі, вересень дарує прекрасну можливість. Адже вересень і жовтень - найсприятливіший час для вашого корисного відпочинку.

За матеріалами DELFI Репортер

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!