Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Куди можна відправитися недорого відпочити в листопаді?
 
27-10-2010, 22:39  Відпочинок

Куди можна відправитися недорого відпочити в листопаді?

 
Куди можна відправитися недорого відпочити в листопаді?


Російська газета «Труд» виділила п'ять міст, які привабливі для туристів, і переліт в ці точки світу в листопаді найдоступніший.

Мінськ - 7,9 тисячі рублів (близько 2 тис. грн)

Хоча столиця Білорусії з інфраструктурою - сучасне місто, вона має давню історію.

У Мінську можна зустріти цілі мікрорайони старовинних будівель, наприклад Троїцьке передмістя, Лошицький маєток. Завзяті туристи радять купити карту міста і активно користуватися нею.

Варто відвідати національну бібліотеку - сучасна будова зі скла. А з оглядового майданчика відкриється краса Мінська з пташиного польоту.

За словами експертів, восени туристи рідше відвідують Мінськ, тому готелі в цей сезон роблять знижки до 20%.

Двомісний номер в готелі «Планета» можна забронювати на листопадові вихідні за 2,1 тисячі рублів (близько 550 грн) на добу з людини.

Київ - 8 тисяч рублів (близько 2,1 тис. грн)

За чотири дні в самому серці України можна побачити не тільки стандартний набір туриста: Золоті ворота - Майдан незалежності - Андріївський узвіз.

Але також відвідати замок Синьої Бороди, знайти 800-річне дерево і піднятися на Лису гору, щоб знайти автографи князів.

Експерти стверджують, що зміна сезонів - найкращий час для прогулянок київськими парками. Наприклад, парк «Олександрія», Маріїнський парк, парк на Володимирській гірці.

У Києві практичніше орендувати квартири, оскільки це більш виграшна альтернатива готелям.

За 2 тисячі рублів (500-550 грн) на добу у центрі української столиці можна зняти двокімнатні апартаменти з усім необхідним, у тому числі з кондиціонером та інтернетом.

Тель-Авів - 12,2 тисячі рублів (близько 3,2 тис. грн)

Хоча б раз у житті треба побувати у святих місцях Ізраїлю.

Зробити це можна саме в листопаді, оскільки головна перевага відпочинку в Тель-Авіві восени - погода. Замість звичних 35 вище нуля приморський повітря прогрівається максимум до 24 градусів тепла.

За чотири дні можна відвідати культові місця - храм Гробу Господнього, де сходить Благодатний вогонь, і Стіну плачу. До того ж побачити відразу три моря - Середземне, Мертве і Червоне, на яких стоїть Ізраїль. Вибрати або історичне місто Хайфу, або мегаполіс Тель-Авів.

Бронювати краще мережевий готель, радять експерти, наприклад Holiday inn. Це готелі європейського типу. Інакше можна потрапити в готель, де на сніданок подадуть екзотику. Ціна двомісного номера в мережі Holiday inn - 1680 рублів (близько 435 грн) з людини в добу.

Шарм-Ель-Шейх - 15,3 тисячі рублів (близько 4 тис. грн)

Осінь в Шарм-Ель-Шейху, на думку експертів, - найкращий час для відпочинку.

Вдень повітря не прогрівається вище 26 градусів. У той час як влітку справжнє пекло - більше 45. І для тих, хто не звик до таких температур, вже не до відпочинку. Восени в Шарм-Ель-Шейху можна не лише засмагати і купатися, але також відвідати історичні місця.

Наприклад, піднятися на гору Синай або, як її ще називають, Гору Мойсея. На її вершині туристам запропонують зустріти світанок сонця.

Популярні розваги в даній місцевості - мото-сафарі по Синайській пустелі на квадроциклах і, звичайно ж, дайвінг.

Проживання в чотиризірковому готелі Novotel на початку листопада коштує 4 тисячі рублів (близько 435 грн) на добу з людини.

Хайха - 16,6 тисячі рублів (близько 4,3 тис. грн)

Навіть якщо не встигли зробити виза в Китай, відвідати цю країну можливо прямо на листопадових вихідних. Відправитися можна в Хайха - північне місто Китаю, якою межує з Росією.

Щоб потрапити в Хайха, достатньо з Благовєщенська переплисти на паромі річку Амур. У цьому випадку робити візу через посольство не треба, її ставлять на кордоні.

Завзяті мандрівники розповідають, що Хайха - місто нереально низьких цін.

«За 5 рублів (близько 1,3 грн) у перерахунку на наші гроші таксист відвезе вас в будь-яку точку міста. А за 200 рублів (близько 52 грн) група з 5-6 осіб може щільно пообідати. Також тут продають дешеву електроніку і речі », - розповідає мандрівник зі стажем Жуков.

Двомісний номер в готелі «Хай І» коштує 800 рублів (близько 210 грн) на добу з людини.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!