Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «DozoR» у Житомирі! У цю суботу житомиряни влаштували справжній потойбічний квест!
 
1-11-2010, 22:42  Відпочинок

«DozoR» у Житомирі! У цю суботу житомиряни влаштували справжній потойбічний квест!

 
У цю суботу в Житомирі, на передодні свята Хеллоуїн, багато хто міг зустріти в центрі міста людей в страшних масках, дивовижних костюмах з розмальованими і палаючими гарбузами.

«DozoR» у Житомирі! У цю суботу житомиряни влаштували справжній потойбічний квест!



Мало хто знає, що житомиряни можуть собі дозволити вихідний день провести в нестандартній активній і захоплюючій формі. Інтелектуально-розважальний проект «DozoR» ось вже цілий рік дає можливість випробувати себе в новому вигляді активного відпочинку.

Чи знаєте Ви чим займається ваш друг, чи дитина? Що за дивні слова він почав вживати: квест, дозор. Що це? Чергова комп'ютерна іграшка? Ні. Люди, для яких "ДОЗОР" не просто назва фільму з Хабенським, давно вийшли з тіні. Вони перенесли в реальне життя те, що багато хто може собі дозволити лише в онлайні ...

Нові знайомства, цікавий, здоровий і активний відпочинок, живе спілкування, подолання власних страхів і комплексів, вміння працювати в команді, можливість краще вивчити рідне місто, рішення нестандартних завдань - ось не повний перелік того, що учасники знаходять у такій грі!

Що таке DozoR?

Є люди, про яких говорять, що вони ненормальні. Вони підкорюють гори, сплавляються по річках, стрибають з парашутом, ганяють по нічному місту ... Вони ж кажуть, що такими і потрібно бути. Якщо ви чимось схожі на таких людей - ласкаво просимо. DozoR - це ваша гра.

Про гру:

DozoR - це інтерактивна динамічна гра, з елементами логіки і ризику. Якщо Ви не боїтеся бродити вночі по пустельних вулицях, любите швидку їзду і ненавидите сірі будні; якщо Ви розумні, енергійні і вперті, то DozoR - це для вас. Тільки тут на Вас чекають «гонки по вертикалі», складні лабіринти, зашифровані місця, про існування яких Ви навіть не підозрювали.

Інтрига гри полягає у виконанні різних місій. Завдання на місію видаються на сайті гри координатору команди. Координатор передає завдання польовим гравцям, які керуючись логічно обгрунтованими вказівками і роздумами, слідують в потрібне місце. Відшукавши вірний код (ключ), команда повідомляє його в штаб організаторів. Якщо код вірний, то координатор отримує завдання на наступний рівень. Кількість місій на кожну гру індивідуально, але не менше 5. Пройшовши їх всі першим, Ви стаєте переможцем.

Ігри проводяться два рази на місяць. У грі можуть взяти участь будь-яка кількість команд. Гра проводиться в темний час доби. Все, що Вам треба - це машина, карта міста, засоби мобільного зв'язку та ліхтар.

На сьогодні проектом було проведено 233 гри в Житомирі! Більше 1000 гравців випробували себе у командній роботі! Сьогодні із закритого автомобільного клубу, проект перетворився на захоплюючу пригоду, яку можуть спробувати не тільки водії авто, а й пішоходи та велосипедисти! 15 травня стартував піший DozoR.

DozoR - командна гра, за основу якої було взято "Зірниця", "Форт Баярд" і "Що? Де? Коли?".

Легенда суботньої гри на Хелловін

«Багато днів і ночей минуло з тих самих пір, коли відважні DozoRні, за допомогою світлого ангела, звільнили душу невинного звіра і прогнали геть нечисту силу. Мало хто знає, що за тими подіями хтось дуже уважно спостерігав ...

Тепер уже важко сказати, хто саме знову відкрив ворота в інший світ і випустив нечисть. Відомо лише те, DozoRним знову доведеться взятися за справу і очистити Землю від породжень тьми. »

8 команд (37 осіб) ламали голови над складними загадками, виконували завдання агентів, шукали заховані «ключі». Не так то просто відшукати імпровізованого ангела, а потім провести обряд відкриття порталу в інший світ. Загадки, ключі, агенти і знову загадки.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!