Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Передноворічний ажіотаж: в касах майже нема залізничних квитків до Львова
 
10-12-2010, 16:44  Відпочинок

Передноворічний ажіотаж: в касах майже нема залізничних квитків до Львова

 
Передноворічний ажіотаж: в касах майже нема залізничних квитків до Львова

У Сімферополі в залі попереднього продажу залізничних квитків на поїзди далекого прямування на вулиці Толстого біля кас спостерігаються черги по 15 чоловік у кожній. Люди, що бажають виїхати на Новий рік 29 і 30 грудня, засмучені, - квитків немає.

«Кажуть, що до Львова квитків немає з початку грудня, - розповіла одна з покупців, 26-річна мешканка Сімферополя Антоніна, якій довелося взяти квиток до Києва. - До Києва теж нічого доброго не залишилося. Плацкарт розкуплений. Мені продали чи не останній квиток у купе на верхню полицю біля туалету. Буду добиратися до Львова з Києва, буду просити друзів допомогти з квитком ».

В одній з туристичних фірм Сімферополя повідомили, що в цьому році великим попитом у кримчан користуються новорічні туры в ОАЭ, в Карпати і в країни західної Європи

«Європа продається нормально. Добре йдуть Емірати на Новий рік, - говорять фахівці. - Тури до Німеччини та Голландії за середніми цінами близько 350 євро всі розкуплені, в порівнянні з минулим роком спостерігається «невелике затишшя» у продажах путівок на новорічні свята до Криму. У минулому році продажі в Крим були непогані, в цьому році, навпаки, за кордон. Незважаючи на випадки нападу акул на людей недалеко від берега на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх, число бажаючих відпочити в Єгипті українців не поменшало, а відмови від поїздок носять одиничний характер ».

Джерело: censor.net.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!