Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як пережити перший травневий візит на дачу без шкоди для зовнішності
 
30-04-2011, 22:15  Відпочинок

Як пережити перший травневий візит на дачу без шкоди для зовнішності

 
Топ-набір в жіночу косметичку

Як пережити перший травневий візит на дачу без шкоди для зовнішності


Після ударного прибирання в дачному будиночку і перших робіт із землею найбільше страждають руки. Як зберегти їх у пристойному вигляді? Використовуйте тільки рідке мило, - радять косметологи. - Воно не сушить шкіру. Обов'язково мийте і руки, і обличчя лише в теплій воді, пише MedikForum.

Звичайно, на природі з теплою водою може бути сутужно. Не полінуйтеся, зігрійте. Інакше потріскається шкіра, важко буде відновити її. На дачі користуйтеся кремом для рук не рідше 2 разів на день.

Всю роботу в будинку і на ділянці краще робити в рукавичках. Якщо Вам це не зручно, то хоча б нанесіть перед початком роботи який-небудь силіконовий захисний крем.

На нігті краще заздалегідь краще нанести захисний лак. Або лак звичайний, але тоді обов'язково на базову основу.

До речі, жінкам варто звернути увагу на спецзасоби для автолюбителів. Для них індустрія розстаралася, бо в машині руки не помиєш.

Вибір засобів величезний: рідкі пасти, з слабокислим pH - з вже вбудованим захистом для шкіри. Вони якраз створені, щоб відмивати без води дуже брудні руки.

Є спеціальні пасти на основі борошна або з шматочками пемзи - ті навіть без проблем плями машинного масла і клею усувають. І потрібно лише крапля води, щоб їх змити.

У «дачну» косметику укладаємо: шампунь і кондиціонер для сухого волосся. Порада: після купання в природному водоймищі варто обполіскувати голову бутильованою покупною водою.

Беремо також крем для рук і для особи з SPF, можна зволожуючі. Не забуваємо взяти звичайні вологі серветки. Ними варто користуватися час від часу: все-таки теж сушать шкіру. Мінімальний набір завершують рідке мило, гель для вмивання і засіб для губ з захистом від сонця.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!