Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Проводіть вихідні дні неповторно, відправившись в туристичну подорож
 
20-02-2012, 18:06  Відпочинок

Проводіть вихідні дні неповторно, відправившись в туристичну подорож

 
У наш час, все більше туристичних агенцій, пропонують жителям України та гостям з-за кордону экскурсии по Украине. З статистичних даних, які отримані завдяки співпраці з більшістю турагенств, стає зрозумілим, що популярності набирають короткотривалі екскурсії, так звані «тури вихідного дня».

Проводіть вихідні дні неповторно, відправившись в туристичну подорож



Подорожі вихідного дня користуються величезною популярністю в західних країнах. І дійсно, напружений робочий графік практично не залишає шансів на тривалий відпочинок частіше ніж 1-2 рази на рік, і відпочинок цей службовці і бізнесмени намагаються провести далеко від суєти і шуму великих міст в екзотичних країнах з сім'ями та дітьми або зайнятися екстремальними видами спорту влітку в липні-серпні і взимку на Різдвяні канікули.

В нашій країні люди досить часто віддають перевагу подорожі чарівними куточками України, оскільки наша земля багата на чудові історичні, природні, та архітектурні пам’ятки. Туристичні подорожі під час вихідних днів, для багатьох з нас стали єдиною можливістю поєднати відпочинок в міжсезоння з долученням до культурних цінностей, гастрономічних винаходів, винних шедеврів і солодощів. Для когось туристична подорож Україною, це можливість відвідати відомі музеї і виставки, побачити як росте виноград, чи проходить старовинний обряд на святі Івана-Купала. Щороку туристичні агенції відкривають нові маршрути для туристичних подорожей, щоб привабити ще більше шанувальників подібних видів відпочинку.

Нерідко в тур вихідного дня, який обіцяє цікаву екскурсію на винний фестиваль, свято сиру, або просто в мальовничий куточок нашої країни, їдуть усім колективом компанії, або сім'єю. Такі поїздки просто дарують, ними нагороджують переможців конкурсів і вікторин, преміюють співробітників. У таких поїздках відзначають знаменні події в житті, справляють круглі дати і дні народження. І звичайно головний плюс відпочинку по-швидкому - можливість майже миттєво змінити звичну обстановку на щось незвичайне і зарядитися новими враженнями за порівняно короткий проміжок часу, нарешті, це просто романтично!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!