Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 27 жовтня відбудеться найстрашніше і одночасно весела подія року в СЦ "Острів Розваг" - Хелловін.
 
27-10-2012, 08:30  Відпочинок

27 жовтня відбудеться найстрашніше і одночасно весела подія року в СЦ "Острів Розваг" - Хелловін.

 
Сімейний центр "Острів Розваг", що недавно відкрив свої атракціони в ТРЦ "Глобал UA", за невеликий період часу встиг організувати і провести масу захоплюючих заходів для дітей та дорослих.

'27


З відкриттям "Острова розваг" в Житомирі відпала сама собою проблема проведення дитячих свят. Сімейний центр має в наявності велика кількість спеціальних програм для святкувань днів народжень дітей.
Також тут вже проходять дитячі дискотеки, квести, всілякі захоплюючі ігри та безліч конкурсів з подарунками та сюрпризами.
27 жовтня відбудеться найстрашніша і водночас весела подія року в СЦ "Острів Розваг" - Хелловін. Переддень Дня всіх святих, традиційно вважається єдиним днем у році, коли духи померлих можуть повернутися на землю. Ви зможете максимально зануритись в атмосферу цього захоплюючого свята!
З 14:00 до 19:00 для маленьких відвідувачів працюватимуть аніматори, які будуть проводити різного виду ігри та конкурси. У завершення вечора - дитяча дискотека!
З 19:00 до 24:00 більш дорослу публіку жартами і конкурсами розважатиме неймовірно позитивний ведучий. Також своїми ритмами Вас ще більш розігріє ді-джей!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!