Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Де відсвяткувати Новий Рік в Житомирі? Вартість і програми закладів міста
 
27-12-2012, 23:32  Відпочинок

Де відсвяткувати Новий Рік в Житомирі? Вартість і програми закладів міста

 
Відсвяткувати Новий 2013 у розважальних закладів Житомира можна буде різноманітно і весело, витративши при цьому від 180 до 1000 грн.

'Де


Ресторани і нічні клуби порадують житомирян різноманітністю новорічних програм, конкурсами і навіть катанням на санях.

Представляємо вашій увазі інформацію, ціни та наявність місць у деяких житомирських закладах.

Піцерія «Маріо»

Піцерія «Маріо» у Новорічну ніч проведе молодіжну вечірку "Захід-Схід" з неоновим шоу. Цікаві конкурси та оригінальні подарунки, запальний ді-джей і веселі ведучі додаються. Вартість броні - 500 грн. за 1 людину.

Пивний ресторан «Генріх Шульц»

У пивному ресторані «Генріх Шульц» на відвідувачів чекають розваги, свіжозварене пиво жива музика і Дід Мороз зі Снігуронькою. Вартість святкування на одну особу - 500 грн. (Розважальна програма, пиво і холодні закуски). Є ще вільні столики.

Нічний клуб «Додо»

Вартість святкового меню в «Додо» - від 650 гривень - меню на вибір клієнта. Дід Мороз, Снігуронька, конкурси, пісні і танці до упаду - програма, за словами Адміністратора, обіцяє бути веселою. Є місця.

Ресторан «Стара губернія»

Замовити столик в «Старій губернії» вже не вдасться - все зайнято. Новорічна ніч обійдеться в 1000 гривень, сюди вже включені меню без алкоголю, катання на санях і святкова програма з Дідом Морозом та Снігуронькою.

Нічний клуб «INDIGO»

Вартість святкового меню буде коливатися від 180 до 250 грн. за людину. За вхід в клуб в Новорічну ніч доведеться заплатити 70 грн. Відвідувачів буде веселити харківський колектив "Блек шарм". Конкурси, Дід Мороз і Снігуронька доповнять програму свята. Є місця.

Ресторан «Алір»

Святкове меню в ресторані «Алір» потягне на суму від 350 грн. за людину. У цю вартість не включений алкоголь.

Ресторан «Петроград»

У ресторані «Петроград» у Новорічну ніч для гостей співатимуть "Древляни". вільні місця залишилися тільки на другому поверсі. Вартість новорічного столу складе 500 гривень з людини. Сюди включено 1 пляшка горілки, 1 пляшка шампанського та 1 пакет соку на 4 людини. Так само, житомирян буде чекати Дід Мороз і Снігуронька з новорічною програмою.

Санаторій «Дениші»

Далеко від міської метушні, серед вікових сосен запрошує відзначити Новий рік санаторій «Дениші». Вартість новорічного меню, розважальної святкової програми і споглядання феєрверка - 300 грн. за 1 людину. Свято триватиме всю ніч.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!