Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 13 січня в Житомирі виступить Великий Китайський Цирк. Квитки від 50 грн.
 
9-01-2013, 21:26  Відпочинок

13 січня в Житомирі виступить Великий Китайський Цирк. Квитки від 50 грн.

 
В рамках турне містами України, 13 січня вперше в Житомирі виступить Великий Китайський Цирк («Hebei Acrobatic Troupe»).

'13



В найближчу неділю, на сцені Житомирського драмтеатру, китайці представлять екзотичне Новорічне шоу для маленьких і дорослих глядачів.

Як повідомили в касі театру, ціни на квитки від 50 до 180 грн.

Головна відмінність цирків Європи і Китаю в тому, що в європейському цирку виступають дорослі артисти, а в китайському - діти та підлітки. У складі «Hebei Acrobatic Troupe» - 30 артистів від 9 до 24 років. Артисти починають навчатися майстерності з трирічного віку, пройшовши суворий відбір у спеціальні школи, де конкурс часто складає 2-3 тисячі осіб на одне місце.

Кожен номер китайського цирку дуже символічний. Наприклад, знамениті «китайські тарілочки» спрадавна уособлюють сонце. У цьому номері юні дівчата виконують роль «поромників», які переправляють по небесному океану людям світло і тепло.

Інший цирковий номер, такий як «політ стрижів» сягає корінням в далеке минуле Китаю. За стародавньою легендою, китайським воїнам треба було швидко проскочити в невеликий отвір. Якщо в Стародавньому Китаї це вміння вважалося обов'язковим, то в наші дні це чудовий цирковий номер.

Незмінні атрибути є барвисті декорації, національні костюми буяють золотом, яскравими фарбами і розкішної ручною вишивкою.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!