Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Магазини та ресторани в Житомирі будуть працювати вночі тільки з дозволу виконкому
 
17-10-2013, 11:48  Відпочинок

Магазини та ресторани в Житомирі будуть працювати вночі тільки з дозволу виконкому

 
На засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради було затверджено нове Положення про роботу магазинів і ресторанів в нічний час.
Магазини та ресторани в Житомирі будуть працювати вночі тільки з дозволу виконкому

Такий документ, на думку представників виконкому, дозволить відстежувати розвиток мережі торгівлі в місті, дотримання громадського порядку, тиші і спокою на території Житомира.

У Положенні визначено, що режим роботи підприємств громадського харчування, розташованих в житлових будинках, встановлюється до 22.00 і ні хвилиною пізніше, а также если вы хотите работать сиделкой, советуем вам посетить этот сайт, где вы обнаружите большое колество вакансии для сиделок Рязани.

Так само прийняті підстави для відмови у прийнятті рішення по роботі торгових об'єктів та закладів ресторанного бізнесу в нічний час.

Тепер однією з підстав для відмови в дозволі роботи закладу в нічний час є наявність документально підтверджених фактів порушень вимог чинного законодавства про порядок здійснення господарської діяльності, режиму роботи об'єкта, санітарних норм, громадського порядку та звукового режиму.

- Режим роботи в денний час встановлюється підписанням заяви заступником міського голови. Режим роботи в нічний час буде вважатися встановленим з моменту набрання чинності рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради, - підкреслила директор департаменту власності та ринкового регулювання Житомирської міської ради Вікторія Краснопір

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!