Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Цьогоріч відпочити та оздоровитись зможуть на 12% більше дітей, ніж у попередньому
 
28-04-2016, 09:49  Відпочинок

Цьогоріч відпочити та оздоровитись зможуть на 12% більше дітей, ніж у попередньому

 
Цьогоріч відпочити та оздоровитись зможуть на 12% більше дітей, ніж у попередньому

У 2016 році влада планує забезпечити оздоровленням та відпочинком 36 000 дітей Житомирської області, що на 12% більше, ніж 2015 році. За рахунок бюджетних коштів мають оздоровити не менше 16 800 дітей.

Про це йдеться в розпорядженні голови ОДА від 25.04.2016 №113.

Згідно з документом, для належного проведення оздоровлення і відпочинку дітей влітку, на Житомирщині створено обласний штаб з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення дітей.

У першочерговому порядку будуть забезпечуватися оздоровленням діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти учасників бойових дій, діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Також планується збільшити не менше ніж в два рази кількість оздоровлених дітей, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи.

До 15 травня має бути сформована мережа пришкільних таборів відпочинку на базі загальноосвітніх навчальних закладів та визначено джерела фінансування харчування дітей у таборах з урахуванням чинних санітарних норм. У Житомирській області також буде діяти мовні пришкільні табори.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!