Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На час ЄВРО-2016 у Житомирі облаштують безкоштовну фан-зону
 
10-06-2016, 02:51  Відпочинок

На час ЄВРО-2016 у Житомирі облаштують безкоштовну фан-зону

 
На час ЄВРО-2016 у Житомирі облаштують безкоштовну фан-зону

З 10 червня до 10 липня у Житомирі в літньому театрі «Ракушка» футбольні фанати зможуть безкоштовно подивитися фінальну частину чемпіонату Європи з футболу.

Рішення про облаштування безкоштовної фан-зони було прийняте виконавчим комітетом Житомирської міської ради на позачерговому засіданні 10 червня.

«Екран буде встановлено на літній естраді «Ракушка». Це саме те місце, що призначене для таких подій. Служби відпрацюють всі питання по організації заходів у плані безпеки. Не хотілося б, щоб свято футболу за допомогою провокаторів по відношенню до Росії перетворили у негатив. Може бути все, що завгодно: провокації, акти вандалізму», ­– наголосив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Також було вирішено обмежити транслювання матчів за участі російської збірної з футболу, аби уникнути зайвих конфліктів.

Задля комфорту поруч з літньою естрадою облаштують територію з точками громадського харчування, біотуалетами та додатковими сміттєзбиральними засобами, а у дні перегляду матчів рух транспорту продовжать до 00:00 години.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!