Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Все про поцілунки.
 
13-02-2010, 23:06  Відпочинок

Все про поцілунки.

 
'Все

На вулицях міста, в кафе, в найрізноманітніших куточках Житомира можна зустріти людей різного віку, соціального статусу які...цілуються. Що ж штовхає нас на такі вчинки?

Ще Платон роздумував про те, чому люди так охоче цілуються.

Його теорія виглядала наступним чином. Раніше людина нагадувала за формою кулю. У неї було чотири руки, чотири ноги і дві голови, одночасно чоловічі і жіночі. Це єдина істота, проте, була занадто високомірна, і Зевс, гнівався, поділив її на "чоловічу" та "жіночу" половинки. І тільки за допомогою поцілунку, на думку Платона, з'єднання відбувається знову.

'Все


10 місце: У середні віки люди підписували контракти символом "Х" а потім цілували папір, щоб підтвердити свою чесність.
Все про поцілунки.


9 місце:
Згідно з ісламським етикетом подружніх відносин, чоловік повинен створити прелюдію до інтимної близькості за допомогою слів, поцілунків і любовних ігор, в чому ісламських чоловіків наставляв сам Пророк Мухамед. Колись арабські чоловіки вважалися майстерними цілувальниками.
'Все


8 місце: До речі, чоловіки в два рази частіше готові займатися сексом з партнерками, які погано цілуються. Жінки, навпаки, швидше відмовлять чоловікові, який не вміє цілуватися.
'Все


7 місце: Поцілунки між чоловіками і жінками зазвичай тривають кілька секунд. Поцілунки, що тривають кілька хвилин вже незвичайні; а вже поцілунки в кілька годин зовсім неординарні. Є один вид поцілунку, який називається "марешінаж" - на ім'я марешінів, жителів області Країни Гор у Ванді, у французькій Бретані. Цей поцілунок триває буквально кілька годин.
Все про поцілунки.


6 місце: У момент поцілунку з рота в рот, надходить в середньому 60 мг рідини з різними органічними речовинами, а також жири, солі і близько 20 тисяч бактерій, 95% з яких нешкідливі. У слині кожної людини містяться ензими і антитіла, здатні протистояти будь-якої інфекції. Також в слині міститься андростерон - речовина, що збуджує сексуальне бажання.
Все про поцілунки.



5 місце:
В губах у 100 разів більше нервових закінчень, що стимулюють сексуальне бажання, ніж на кінчиках пальців.
'Все


4 місце: Поцілунок заспокоює болі, тому що стимулює виділення гормону ендорфіну і знижує рівень стресу. Люди які часто цілуються живуть у середньому на 5 років довше.
Все про поцілунки.


3 місце: Крім того, поцілунок впливає на 29 м'язів обличчя і шиї, запобігаючи появі зморшок.
Все про поцілунки.


2 місце: Існує всесвітній день поцілунку. Він відзначається щорічно 6 липня. Він був офіційно заснований ООН.
Все про поцілунки.


1 місце: 54% дівчат у віці від 18 до 24 років зізнаються у тому, що цілували інших дівчат. На жаль, пізніше тяга до експериментів знижується. Вже у віці від 23 до 34 років в такій поведінці зізнається тільки 43% дівчат.
'Все

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!