Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Любі житомирянки, готуймося до весни!
 
23-02-2010, 15:18  Відпочинок

Любі житомирянки, готуймося до весни!

 
Любі житомирянки, готуймося до весни!



Як підготувати шкіру до весни.

Одягатися у все саме-саме тепле і все одно мерзнути, вибирати саму чисту дорогу до офісу і все одно з'явитися перед колегами по коліно у брудному снігу, намагатися виглядати сексуально і все одно в шапці і шубці, одягненій поверх трьох шерстяних кофт, бути схожою на сніговика . Хтось, напевно, любить зиму, але точно не Леді. Ми в цей час вже готуємося до приємного рейду по косметичних магазинах: новий сезон - нова косметика.
Любі житомирянки, готуймося до весни!


По-перше, звичайно, зволожуючий крем. Взимку ми користувалися щільним, жирним за консистенцією, який на сто відсотків міг захистити шкіру від вітру та холоду. Тепер же такий крем можна відправити в холодильник - чекати наступну зиму. З приходом весни нам до душі більш легкі текстури. Сухий шкірі підійде крем з маслами оливи або карите. Для нормальної або змішаної досить легкого крему з гіалуроновою кислотою або гліцерином. Жирна ж шкіра буде задоволена і легким флюїдом і навіть гелем - зайвий жир їй не потрібен, тільки компоненти, що зберігають вологу в клітинах (рослинні екстракти, фруктові кислоти).
'Любі


По-друге, необхідно подбати про гарний захист від ультрафіолету. Сонце весною не гріє, звичайно, але світить справно. І якраз тими самими променями, від яких ми повинні надійно заховати наше обличчя. Зазвичай розумні Леді вибирають денний крем або тональну основу з SPF фактором. Це логічно - навіщо наносити на обличчя ще один шар косметики. Не варто перевантажувати шкіру. Тональний крем зі ступенем захисту не менше 15 пунктів цілком підійде, пише "Україна Сьогодні".
Любі житомирянки, готуймося до весни!


До речі, поки сонце ще не таке спекотне, як пізно навесні, саме час зробити глибокий пілінг шкіри. Варіантів кілька. Від домашнього відлущування до салонної процедури.

З салоном все ясно. Варіантів відлущування предостатньо на будь-який смак і тип шкіри. Мікродермобразія позбавить від відмерлих клітин і дрібних зморшок, кислотний або гліколевий пілінги проникають в більш глибокі шари шкіри, очищають її, звільняють не тільки від непотрібних компонентів, але і від вільних радикалів.
Любі житомирянки, готуймося до весни!


Хімічний пілінг - штука більш жорстка, більш радикальна. Така процедура зітре з особи (у буквальному сенсі слова) всі сліди зимових гадостей. Тільки не лякайтеся, ви не обов'язково будете копією Саманти Джонс із серії «Сексу у великому місті». Хороший косметолог не завдасть шкоди шкірі. А ви будете виглядати років на 5, а то і 8 молодше!
Любі житомирянки, готуймося до весни!


Домашнє відлущування не принесе помітних результатів відразу, проте якщо робити процедури регулярно, то свого ви досягнете, шкіра стане гладкою і ніжною, і колір обличчя зміниться на краще. А гаманець не схудне від дорогих відвідувань косметолога.
'Любі


Якщо у вас суха шкіра, від пілінгу, скрабу і ексфоліанту краще відмовитися - не треба травмувати і без того чутливий покрив. Для очищення потрібно вранці і ввечері протирати обличчя безспіртовим лосьйоном. Він дбайливо видаляє омертвілі клітки, заспокоїть шкіру і поверне їй тонус. Також лосьйон для відлущування стимулює кровопостачання, чим відновлює клітинну роботу у внутрішніх шарах.
Любі житомирянки, готуймося до весни!


Решта типів шкіри - нормальну, змішану і жирну - можна очищати більш активно. Єдина різниця - час впливу засобів та інтенсивність механічної взаємодії. Якщо ви вибрали пілінг, то вдома краще використовувати той, що на основі фруктових кислот, - вони ніжніше діють на шкіру і не проникають в її глибокі шари. Хімічний та гліколевий пілінги вдома застосовувати не варто - ці продукти призначені для використання професіоналами, в домашніх умовах проводити такі процедури не можна.
Любі житомирянки, готуймося до весни!


Скраби і всілякі ексфоліанти необхідно використовувати мінімум раз на тиждень, а для жирної шкіри - мінімум два. Вибирайте створені на основі штучних полімерів - вони більш гладкі і не травмують здоровий покрив. Існують скраби на основі виноградних або абрикосових кісточок. Вони підходять тільки для жирного типу, але і в цьому разі механічне тиск повинен бути мінімальним. Хоч жирна шкіра і товстіша ніж будь-яка інша, але і її теж можливо поранити.

Якщо в скрабі або пілінгу є саліцилова кислота, значить, такий продукт має бактерицидні властивості - ідеальний варіант для проблемних ділянок.
'Любі


Нарешті, коли ми повністю готові до вступу в новий, улюблений усіма сезон, придивіться до своєї палітрі для макіяжу. Здається, в неї необхідно додати пару яскравих плям. Глянсовий блиск ягідних насичених кольорів, неоновий лак для нігтів або туш незвичного для вас кольору - що це буде, вирішувати тільки вам.
Любі житомирянки, готуймося до весни!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!