Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Малин в черговий раз обстріляли крилатими ракетами
 
23-05-2022, 13:45  Війна з Росією

Малин в черговий раз обстріляли крилатими ракетами

 
Малин в черговий раз обстріляли крилатими ракетами

В результаті ракетного удару по Малинській громаді зранку 20.05.2022р пошкоджено об’єкт інфраструктури та близько 50 житлових будинків, з них 5 осель, за попередніми оцінками малинської міської влади, не придатні будуть для житла. Крім того 3 людей зазнали поранень.
Мер Малина Олександр Ситайло на своїй сторінці в фейсбук повідомив:
По території нашої громади вкотре російською федерацією було завдано ракетний удар. Пошкоджено об’єкт інфраструктури та близько 100 житлових будинків. Дякуючи Богу, жертв серед цивільного населення немає, але є троє поранених. На даний момент на місці події працюють рятувальники та слідчо-оперативна група. Протягом дня буде відновлено електроживлення в даному мікрорайоні. Я вкотре звертаюся до вас: не поширюйте фото та відеозйомку з місця події. Війна не закінчилася, під час сигналу тривоги не нехтуйте своєю безпекою, знаходьтеся в укриттях, бережіть себе і свої сім’ї. Ми обов’язково переможемо, слава Збройним силам України, слава Україні.


Пізніше начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко розповів, що у Малин 20 травня прилетіло три російські ракети.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!