Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Верховна Рада призначила М. Азарова прем'єр-міністром України.
 
11-03-2010, 14:30  Влада

Верховна Рада призначила М. Азарова прем'єр-міністром України.

 

Верховна Рада призначила М. Азарова прем'єр-міністром України.

'Верховна



За призначення М. Азарова на посаду прем'єр-міністра проголосували 242 депутати.

Верховна Рада України прийняла постанову про призначення Миколи Азарова на посаду прем'єр-міністра України. За відповідне рішення проголосували 242 депутати з 434 зареєстрованих у залі.

Також ВР прийняла постанову про звільнення Юлії Тимошенко з посади прем'єр-міністра України. За відповідне рішення проголосували 237 депутатів з 335 зареєстрованих у залі. Крім того, ВР 238 голосами припинила повноваження членів уряду.

Раніше Президент України Віктор Янукович вніс на розгляд Верховної Ради України проект постанови про призначення Миколи Азарова прем'єр-міністром України. Про це В. Янукович заявив в ході засідання ВР. В. Янукович також запропонував парламенту призначити Костянтина Грищенка міністром закордонних справ, Михайла Єжеля - міністром оборони, Валерія Хорошковського - головою Служби безпеки України.

М. Азаров народився 17 грудня 1947 р. у Калузі. Закінчив Московський державний університет за фахом "геолог-геофізик". У 1993-1994 рр.. був виконуючим обов'язки голови Партії праці. З листопада 2000 р. - член президії Партії регіонального відродження "Трудова солідарність України". У 2003 р. був обраний головою політради Партії регіонів. Очолював Державну податкову адміністрацію України з моменту її створення по листопад 2002 р. З листопада 2002 р. по січень 2005 р. - перший віце-прем'єр України в першому уряді В. Януковича. Під час Помаранчевої революції, наприкінці 2004 р. - початку 2005 р. М. Азаров, як перший заступник голови уряду, тимчасово виконував обов'язки прем'єр-міністра України. У березні 2006 р. обраний до Верховної Ради за списком Партії регіонів. У серпні 2006 р. М. Азаров знову був призначений на посаду першого віце-прем'єра України в уряді В. Януковича, а через кілька місяців - міністром фінансів України і був їм до приходу до влади Юлії Тимошенко.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!