Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирщина чекає на нового "Головного міліціянта"?
 
22-03-2010, 18:48  Влада

Житомирщина чекає на нового "Головного міліціянта"?

 
Житомирщина чекає на нового "Головного міліціянта"?

Житомирщина чекає на нового "Головного міліціянта"?


Генерал-майор міліції Валерій Присяжнюк сьогодні склав повноваження начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області. Про це повідомив Присяжнюк на прес-конференції.

«Я написав рапорт про вихід на пенсію ще до того, як мене звільнили. Поки що я не буду займатися «міліцейськими справами». Хочу відпочити, побути з родиною, вирішити свої власні справи », - пояснив Валерій Присяжнюк.

За інформацією джерела, сьогодні після обіду буде представлений новий начальник УМВС в Житомирській області. З чуток, це буде людина з Луганської області.

Нагадаємо, 12 лютого 2008 Валерій Присяжнюк був представлений особовому складу УМВС в Житомирській області міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Присяжнюк в органах внутрішніх справ працює з 1983 року після служби в армії.

До призначення начальником УМВС з серпня 1999 року був начальником відділу по боротьбі з міжнародною злочинністю ГУБОЗ МВС України.

Валерій Павлович Присяжнюк народився 5 червня 1960 року в селищі Дзержинськ (нині Романів) Житомирської області. Закінчив Луцький педуніверситет в 1981 році, а в 1995 - академію МВС України.

P.S.

Сьогодні всім міліціонерам області представили нового начальника. Подивитися на полковника Юрія Івакіна запросили і губернатора Сергія Рижука, та голову облради Віталія Француза, і прокурора області Михайла Франтовського, і головного СБУшника Григорія Зелінського, і навіть голову Апеляційного суду області Сергія Прокопчука ... А ось журналістів покликати забули. Або не захотіли. Адже міліція, між іншим, згідно Закону України Про міліцію, повинна діяти за принципом гласності ...
Житомирщина чекає на нового "Головного міліціянта"?


Та нам стало відомо, що Юрій Івакін народився в серпні 1954 року в місті Перевальськ Луганської області, закінчив Київську вищу школу МВС ім. Ф.Е. Дзержинського. З 1995 по 2002 рік очолював міське управління внутрішніх справ у місті Краснодон. Відзначимо, що Краснодонський район має довгий кордон з Росією. Відповідно тут процвітала контрабанда та розвинена злочинність. Тим не менше Івакіну вдавалося боротися з нею, а також не давати розпуститися співробітникам свого міськвідділу.

Пізніше перевівся на посаду першого заступника УМВС у Дніпропетровській області.

Далі був головним міліціонером в місті Кривий Ріг. А потім доля занесла Івакіна до столиці, де він обіймав посаду заступника начальника управління МВС м. Києва. Тут відповідав за кадрову політику.

Вийшовши на пенсію пішов в політику - в останній рік очолював один зі столичних штабів Партії регіонів.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!